DM are numeroase mărci proprii pentru fiecare categorie de produse. Lanțul de magazine DM a luat naștere în Germania în anul 1973, în România ajungând în anul 2007 printr-un magazin deschis la Timișoara, unde se află și sediul social al firmei. DM oferă o gamă largă de produse de calitate și la prețuri convenabile pentru orice cumpărător în magazinele sale. 

În 2010 a urmat un pas important pentru consolidarea proceselor companiei, sub forma introducerii sistemelor de concern SAP și primul sondaj de opinie în rândul angajaților DM, proces finalizat în anul 2011 când DM a aniverstat 4 ani și a deschis cea de-a 50-a filială. În anul 2015 DM avea 72 de magazine deschise în România.

Principiile clienților DM 
Folosind mijloacele de marketing adecvate, ne diferențiem de concurență și fidelizăm clienții, anticipând nevoile acestora prin gama noastră de produse și servicii.
 
Principiile angajaților DM 
Dorim să facilităm angajaților noștri cunoașterea modului de funcționare și organizare a firmei și să le oferim certitudinea că activitatea pe care o desfășoară este evaluată obiectiv. 

Principiile parteneriale DM 
Dorim să întreținem cu partenerii noștri o colaborare de lungă durată, bazată pe încredere și onestitate, astfel încât aceștia să ne recunoască ca un partener cu care își pot atinge propriile obiective.