Deichmann împărtășește cu tine dragostea pentru încălțăminte. Fie că este vorba despre tendințe la modă, calitate, stil, o selecție vastă de articole sau prețuri mici, cu noi veți fi întotdeauna cu un pas înainte. Acest lucru este valabil atât pentru mărcile noastre proprii, dar și pentru mărcile cu licență.
Încălțăminte, genți de mână, rucsacuri, fulare și șosete.
Mărci:
5th Avenue, Adidas, AM Shoes, Bären-Schuhe, Borelli, CARS, CATWALK, Claudio Conti, Converse, Cupcake Couture, Elefanten, Fila, Filly Fairy, Gallus, Graceland, Hello Kitty, Janet D., Kappa, Landrover, Memphis One, New Balance, Nike, Puma, Reebok, S'Oliver, Venice, Victory
Când vorbim de modă în încălțăminte DEICHMANN este prima opțiune: în magazinele modern amenajate se găsește o ofertă variată de încălțăminte pentru întreaga familie. Jucăușă pentru copii, la modă pentru cei tineri, elegantă pentru doamne și domni, comodă pentru generația mai în vârstă. În plus, și o mulțime de accesorii cum sunt gențile și curelele. Pe lângă o colecție atractivă, DEICHMANN convinge prin amabilitatea angajaților și prețurile mici. Rețeta de succes este simplă: încălțăminte de calitate la prețuri mereu avantajoase. Profesioniștii modei știu deja: ultimul răcnet în modă nu-l găsești doar la Milano sau Paris, ci și în cele aproape 3000 magazine Deichmann din lume.