În tot acest timp, C&A nu numai că a reuşit să reziste atât în vremuri de prosperitate, cât şi în vremuri dificile, ci a şi determinat în mod decisiv modul în care oamenii îşi aleg şi cumpără hainele. O afacere de familie chiar şi după şase generaţii, C&A continuă să se adapteze şi să inoveze, în acelaşi mod în care fraţii Clemens şi August Brenninkmeijer (C-ul şi A-ul din spatele denumirii companiei) au înţeles să pornească pe drumul către succes în 1841. Acelaşi spirit de pionierat care i-a animat pe fondatori în secolul 19 contribuie şi astăzi la reinventarea industriei de modă punând pe primul loc oamenii şi planeta. 

Colecţiile C&A vor conţine în proporţie de două treimi articole fabricate din materiale sustenabile; 100% din bumbac care va proveni din surse sustenabile.
reţeaua de aprovizionare C&A va atinge un nivel zero al deversării de substanţe chimice periculoase.
C&A va fi intrat în dialog deschis cu toţi furnizorii săi referitor la programe de construire a capacităţilor care să îmbunătăţească traiul lucrătorilor, să asigure condiţii mai sigure de lucru şi să crească productivitatea furnizorilor.