În spatele vitrinelor BIGOTTI, bărbații au găsit noi posibilități de a alege o imagine stilată, de a se exprima într-o manieră diferită dar elegantă și de a privi cu entuziasm cum stilul în moda masculină este definit de un brand, de brandul BIGOTTI.

Așteptările în materie vestimentară ale bărbaților și-au găsit răspunsul în calitatea și stilul italian oferit de BIGOTTI. Pe măsură ce generațiile s-au schimbat, și aspirațiile lor au început să fie din ce în ce mai ridicate, mai îndrăznețe iar, BIGOTTI, și-a propus să fie alături de bărbați pe drumul lor către succes dezvoltând astăzi 24 de magazine în peste 14 orașe din țară.

Maniera creativă de abordare a modei, prin design în tendințe, prin folosirea țesăturilor de cea mai buna calitate provenite de la renumiți producători italieni precum și reacția imediată față de solicitările venite din partea clienților, a permis extinderea rapidă la nivel național a brandului și a generat un răspuns excelent al publicului la colecțiile prezentate. Astăzi, BIGOTTI îmbracă anual peste 40.000 de bărbați și oferă mai mult de 1000 de modele cu peste 100.000 de unități vândute, în timp ce, magazinele se găsesc în cele mai prestigioase mall-uri și galerii comerciale, situate fie în capitală, fie în orașele mari ale țarii.

- Orașe importante din România: 18 magazine în orașe precum: Constanța, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Pitești, Galați, Ploiești, Sibiu, Râmnicu-Vâlcea, Suceava, Craiova, Oradea.