În ziua de azi, după 15 ani, reprezintă un lanţ cu peste 910 magazine, în peste 64 de ţări, cu vânzări care reprezintă 10% din profitul total al grupului de care aparţine. Vânzările mărcii Bershka se întind pe o suprafaţă de peste 338 000 de metri pătraţi. Activitatea firmei cuprinde design, producţie, distribuţie şi vânzare de articole de modă în magazine.

Pentru a putea oferi mereu în magazinele sale ultimele tendinţe, Bershka foloseşte un model de afacere flexibil adaptându-se la orice noutate apărută pe parcursul unui sezon prin introducerea de produse noi în magazine, în cel mai scurt timp posibil. Modelele pentru fiecare sezon sunt concepute în întregime de propriile echipe de creaţie care folosesc ca şi sursă principală de inspiraţie tendinţele predominante de pe piaţă descoperite cu ajutorul informaţiilor oferite de magazine şi chiar de clienţii.

Echipa de designeri care lucrează pentru Bershka este alcătuită din peste 60 de specialişti care evaluează în mod continuu nevoile, dorinţele şi pretenţiile consumatorilor, oferind spre vânzare în magazine peste 4 000 de produse diferite în fiecare an.