Grătarul te întâmpină la intrarea terasei de pe Iuliu Maniu 56. Cartea de bucate româneşti pare culeasă din bucătăria bunicii, caldă şi înţelegătoare, te-aşteaptă oricând cu focul aprins în sobă şi masa pusă. Trebuie doar să alegi… şi ai de unde: un ciolan afumat, cu fasole boabe, sau poate te-mbie un piept de pui, cu smântână şi ciuperci, ori o pastramă de oaie, cu mămăliguţă şi, de ce nu, un muşchi de vită cu ciuperci şi costiţă.
Totuşi, trebuie să iei în seamă un avertisment sincer şi serios. La Ceasu’ Rău, cu meniu-n faţă, poţi da peste o dilemă pentru a cărei rezolvare merită să-ţi baţi capul: s-alegi coaste de porc sau coaste de porc hiţuite. Bineînţeles, la grătar. Saloanele primitoare şi terasa fără anotimp sunt locuri în care, la Braşov, te simţi întotdeauna între prieteni. Doar cănile cu must şi borcanele de murături îţi spun, o dată pe an, că timpul trece şi toamna a venit … din nou.
Ceasu’ Rău e făcut ca să te simţi ca la mama acasă!