BrașovRestaurante și bistrouri

Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Restaurant Ceasu' Rău


lista completă de dotări

BRAȘOV
Bd. Iuliu Maniu nr. 56
localizare cu Google Maps

+40 723 29.79.93

restaurantceasurau@sergiana.ro

link website

Dacă ar exista Campionatul Naţional de Grătar, finala s-ar ţine întotdeauna la Ceasu’ Rău. Bucătăria însă duduie zeloasă, să nu fie mai prejos şi nu-i pe masă, niciodată, vreo farfurie tristă.

Dotări

  • aer condiționat
  • cablu TV
  • meniul zilei
  • oferte speciale
  • organizare evenimente
  • terasă
  • wi-fi
Harta Metropola

Albume foto

Ceasu' Rau
6 imagini

Ceasu' Rau

Grătarul te întâmpină la intrarea terasei de pe Iuliu Maniu 56. Cartea de bucate româneşti pare culeasă din bucătăria bunicii, caldă şi înţelegătoare, te-aşteaptă oricând cu focul aprins în sobă şi masa pusă. Trebuie doar să alegi… şi ai de unde: un ciolan afumat, cu fasole boabe, sau poate te-mbie un piept de pui, cu smântână şi ciuperci, ori o pastramă de oaie, cu mămăliguţă şi, de ce nu, un muşchi de vită cu ciuperci şi costiţă.
Totuşi, trebuie să iei în seamă un avertisment sincer şi serios. La Ceasu’ Rău, cu meniu-n faţă, poţi da peste o dilemă pentru a cărei rezolvare merită să-ţi baţi capul: s-alegi coaste de porc sau coaste de porc hiţuite. Bineînţeles, la grătar. Saloanele primitoare şi terasa fără anotimp sunt locuri în care, la Braşov, te simţi întotdeauna între prieteni. Doar cănile cu must şi borcanele de murături îţi spun, o dată pe an, că timpul trece şi toamna a venit … din nou.
Ceasu’ Rău e făcut ca să te simţi ca la mama acasă!
 

 

 

 

distribuie

Evenimente următoare în Brașov

Evenimentele din Brașov vor fi disponibile în curând.

Recomandări în Brașov

Recomandările din Brașov vor fi disponibile în curând.

Cazare în regim hotelier

metropola.info