BrașovRestaurante și bistrouri

Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Restaurant Casa Hirscher


lista completă de dotări

BRAȘOV
P-ța Sfatului nr. 12-14
localizare cu Google Maps

+40 721 37.36.70

rezervari@casahirscher.ro

link website

Restaurantul Casa Hirscher este locul ideal unde vă puteți organiza mesele de afaceri. Aici este locul potrivit pentru a face memorabil un eveniment din viața dumneavoastră: o aniversare, o cerere în căsătorie sau chiar o cununie stilată.

Dotări

  • aer condiționat
  • cablu TV
  • catering
  • organizare evenimente
  • POS
  • separeu
  • terasă
  • wi-fi
Harta Metropola

Albume foto

Casa Hirscher
6 imagini

Casa Hirscher

     
      Casa Hirscher este un restaurant potrivit pentru grupuri, având posibilitatea de a alege din variante de meniu care să se încadreze în bugetul dorit. Restaurantul oferă și posibilitatea de a livra la domiciliu preparatele dorite.Bucătăria restaurantului  Casa Hirscher este o simfonie a gusturilor mediteraneene și franceze purtându-vă  simțurile într-o lume a miresmelor și gusturilor rafinate din restaurantele marilor orașe europene. Meniul este elaborat și surprinde  prin prezentarea modernă a preparatelor . Într-o ambianță intimă și plăcută poți savura mâncăruri alese. Confortul, eleganța și calitatea serviciilor oferite fac succesul unui bun management. Restaurantul are atât spațiu pentru fumători cât și pentru nefumători.Restaurantul Casa Hirscher este locul ideal unde vă puteți organiza mesele de afaceri. Aici este locul potrivit pentru a face memorabil un eveniment în viața dumneavoastră: o aniversare, o cerere în căsătorie sau chiar o cununie stilată.
    

 

distribuie

Evenimente următoare în Brașov

Evenimentele din Brașov vor fi disponibile în curând.

Recomandări în Brașov

Recomandările din Brașov vor fi disponibile în curând.

Cazare în regim hotelier

metropola.info