BrașovRestaurante și bistrouri

Locație
Dotări
Specific
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
134 rezultate

Sub Cetate Sergiana

Râșnov

specific tradițional românesc

Drajilor, cu drag vă primim şi vă omenim de-acu’ şi în Râşnov! Şi-i musai să ştiţi că Sub Cetate – aşa i-am zis locantei - îi loc de pe Calea Sergianei, aşa că ş-aci tot Bunătăţuri îţi găsi. Plita-i veselă, cuptoru’ duduie, pufneşte şi mândru dogoreşte, iară ceaunu-i în forfotă şi dă să plece de pe pirostrii ca s-ajungă primu’ la masa dumnivoastră. 

Goya Studio

Brașov

Fie că doreşti să creezi o experienţă culinară personalizată pentru persoana iubită, pentru un eveniment sau o ocazie specială, Goya Studio te ajută ca povestea pe care vrei să o spui să devină realitate. Studio-ul nostru pune în scena poveşti culinare cu ajutorul tematicilor unice şi a celor cinci simţuri. 

Xin Yue

Brașov

Vrei sa afli ceva despre noi si produsele noastre? Suntem unicul restaurant din Brașov specific chinezesc cu bucătari de origine.

Me Gusta

Brașov

specific mediteranean

Povestea noastra incepe acum, dupa un timp indelungat parcurs cu rele cu bune cu momente incordate, toate nascute din pasiune!

Cristian Inn

Cristian

Aflat in mijlocul atractiilor din judetul Brasov, Cristian Inn este locul unde timpul a stat in loc aducandu-ti in fata povestea anilor 1900. Fie că doriți să petreceți un week-end la munte, un sejur in zona Brasovului sau o vacanță in zona Brasovului, Cristian Inn vă pune la dispoziție un numar de 15 camere amenajate confortabil, un restaurant, terasa, miniclub, o crama, si locuri de relaxare in aer liber, acces gratuit la internet.

Naturalia Inn

Brașov

Naturalia Inn este casa albă din deal, înconjurată de o grădină verde, potrivită pentru evenimentul tău: botez sau nuntă pentru 35 - 80 de invitați.

Bloom

Brașov

specific internațional

We are here to redefine your culinary taste. Come, try us!

Vegan'za

Brașov

Servim si livram mancare vegana, oferim consultatii de nutritie, seminarii si workshop-uri de gatit. Ai ingrediente vegane delicios combinate. Alege supe, salate, feluri principale, deserturi si băuturi. Vino la noi sa gusti bunataturi proaspat gatite.

Restaurant Roman

Brașov

Te așteptăm în fiecare zi cu o gamă variată de preparate tradiționale proaspete și gustoase. Organizam nunti, botezuri, onomastici etc. Poftă bună!

Next Door

Brașov

specific internațional

Mancare cu suflet din inima Brasovului!

134 rezultate