Carnea friptă se aducea pe un fund mare de lemn, numit cârpător, iar chelneriţa o tăia cu mare iuţeală în formă de tăieţei, peste care se presărau sare şi piper, dând naştere la delicioşii flechii. 
Delicioasele flechii se stropeau din belşug cu vin cu borviz, adică apă minerală, în limba maghiară. Circula prin oraş şi o glumă pe seama acestui local. Când cineva întreba unde era Gaura Dulce, i se răspundea s-o caute în fundul Cerbului.

Restaurantul “Gaura Dulce” vă oferă :
  • Gamă variată de preparate tradiționale cu specific românesc.
  • De Luni până Vineri meniu de prânz : ciorbă / supă, fel de baza şi salată la doar 15 lei.
  • De Luni până Vineri, între orele 10-18, Meniul Studentului cu doar 11 lei.
  • De Luni până Vineri, între orele 10-13, Meniul Pensionarului cu doar 10 lei.
  • Bucatăria conașului,  ce poate satisface cele mai rafinate gusturi.
  • Acompaniament muzical live de Marţi până Duminică între orele 19 şi 23.
  • Dulciurile copilăriei: minciunele, placintă de casă, papanaşi şi lapte de pasăre.
  • O colectie de vinuri românești  bine alese.