BrașovRestaurante și bistrouri

Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

4 Amici


lista completă de dotări

BRAȘOV
Str. 13 Decembrie nr. 17
localizare cu Google Maps

+40 268 47.09.06

link website

Îmbinând rusticul și tradiția italiană, restaurantul se prezintă ca un restaurant ambiental în care se servesc atât bucate de pe meleagurile lui Michelangelo, cât și savuroasele bucate tradiționale românești.

Dotări

  • aer condiționat
  • meniul zilei
  • organizare evenimente
  • parcare
  • POS
  • separeu
  • terasă
  • wi-fi
Harta Metropola

Albume foto

4 Amici
5 imagini

4 Amici

4 Amici

4 Amici

Peste 80 de feluri de mâncare, pizza, peste 10 soiuri din vinurile cele mai rafinate vă așteaptă să le gustați într-o atmosferă plăcută, ferită de agitația orașului: restaurantul cu grădină de vară 4 Amici.
Restaurantul deține locuri de parcare și dispune de două terase unde puteți petrece liniștiți timpul liber, fără a fi deranjați de traficul intens al arterei principale.
Restaurantul Pizzerie 4 Amici vă invită să-i treceți pragul, oferindu-vă servicii de calitate într-un ambient frumos. Dacă doriți să vă retrageți chiar și pentru o oră departe de lumea dezlănţuit〙 pentru a vă reîmprospăta forțele, preparatele tradiționale românești sunt alegerea perfectă.
Vă place pizza? Atunci veți aprecia cu siguranță meniul, bogat în preparate inspirate din bucătăria italiană!
De asemenea, meniul cuprinde preparate tradiționale românești și internaționale.Serviciile sunt excelente, iar preparatele sunt desăvârșite prin gust și prezentare.
Serviciul ireproșabil și atmosferă destinsă recomandă restaurantul ca fiind alegerea perfectă pentru un prânz de afaceri, o întâlnire cu prietenii sau o aniversare alături de cei dragi, într-un cadru restrâns, punându-vă la dispoziție separeul nostru cu o capacitate de 22 de locuri.

distribuie

Evenimente următoare în Brașov

Evenimentele din Brașov vor fi disponibile în curând.

Recomandări în Brașov

Recomandările din Brașov vor fi disponibile în curând.

Cazare în regim hotelier

metropola.info