Considerată ca fiind o mâncare țărănească in Italia timp de secole, pizza modernă este atribuită unui brutar pe nume Raffaele Esposito din Napoli, care în 1889 a facut o pizza specială pentru vizita Regelui Italian Umberto și a Reginei Margherita.

     Această pizza a fost numită pizza Margherita după numele reginei și a fost decorată precum steagul Italiei, având busuioc verde, branză albă și sos de roșii. Ideea de a folosi aluatul de pâine, a venit de la greci care mâncau pâine turtită și rotundă împreuna cu diferite feluri de umpluturi. Roșiile au venit în Italia din Mexic și Peru prin Spania în secolul 16, întâi ca plante ornamentale deoarece se credea că sunt otrăvitoare.

     În zilele noastre există foarte multe varietăți de pizza în afară de clasica forma rotundă, iar ingredientele pentru preparare sunt limitate doar de imaginația noastră.
La această pizzerie vă puteţi pune imaginaţia în aplicare şi alege orice sortiment doriţi.