La McDonald’s preparăm produsele cu grijă din ingrediente de calitate. Pentru fiecare produs preferat de consumatorii noştri folosim ingrediente de la parteneri de încredere, lideri în domeniul lor de activitate. Carnea de pui este furnizată de Osi Group, o companie cu peste 100 de ani de experienţă în industria alimentară. Înainte de a ajunge în restaurantele noastre, carnea de pui este selectată cu atenţie, fără adaos de coloranţi sau arome artificiale. Folosim 100% carne de vită din sfert anterior şi flanc, procentul de grăsime nu depăşeşte 20%.Furnizată de Inalca Italia, carnea de vită este preparată pe plită, fără adaos de grăsime, condimentată doar cu sare şi piper după preparare.
În anul 2015 McDonald’s România a împlinit 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. Compania este lider al pieţei restaurantelor din ţară cu 67 de restaurante în 21 de oraşe şi 150.000 de clienţi care îi trec pragul zilnic. În anul 2014, McDonald’s a fost desemnat cel mai bun angajator al anului conform AON Hewit.