Show ... me something new! Asta facem, pentru că ne reinventăm şi pentru că nevoia ta este dorinţa noastră de a te cuceri definitiv şi iremediabil. Vrem sa te familiarizezi cu ambianţa şi să te simţi la noi ca „acasă”, să îţi satisfacem gusturile pe tot parcursul zilei. Dacă dimineaţa îţi bei cafeaua, seara te invităm la o o băutură bună şi un concert. Suntem aceeiaşi, cei cu ideile bune şi trăsnite, care îţi furăm un zambet de fiecare dată când ne treci pragul. 
Este ceva nou în oraş, încearcă!

Show ... your trust! Container Cafe a fost primul proiect; cu un nivel mai sus ne poziționăm acum cu noul nostru brand Showroom Cafe – un loc „altfel” aşa cum ne place nouă să fim altfel decât ceilalţi, proaspeţi, grozavi. Tu găseşti la noi ceea ce îţi doreşti în materie de cafea, băuturi calde. Suntem dependeţi de calitate, de aceea am deschis şi un showroom în care poţi vedea cum se prepară băuturile tale preferate, ce înseamnă o maşină de cafea profesională şi care sunt dotările necesare unei locaţii Horeca. Poţi întreba direct barista care sunt atributele unei cafele perfecte şi ce maşină ţi se potriveşte în locaţie sau acasă. 
Suntem 2 în 1 – un concept unic în Braşov!

Show ... your passion for coffee&tea! Miroase a cafea proaspată şi a ceai aromat?...este de la noi! Fă-ţi curaj şi fă-ne o vizită pe strada Lungă...ne găseşti la orice oră pentru că dimineaţă cafeaua te aşteaptă înspumată alături de sandwich-uri specialităţi... croissante calde, iar când îţi va fi dor de soare terasa noastră îţi va oferi tot confortul necesar: recomandăm shake-urile noastre, fresh-urile bio, frappe sau ice tea. 
Întâlnirile de business poţi să ţi le faci la noi, deoarece avem o zonă special amenanjată, internet şi o ambianţă placută, completate de cafeaua care îţi va da energie.

Show ... your party mood! Seara are loc metarmofoza: Cafeneaua de peste zi devine Lounge, espressoarele fac loc barului cu cocktails, concerte live, stand up, teatru...să fii parte din atmosferă, să îţi petreci serile într-un mod relaxant, savurând un cocktail sau o băutură caldă.