BrașovRegim hotelier

Locație
Dotări
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
40 rezultate

Studio 67

Brașov

Studio 67 este un studio superior localizat pe Bulevardul Victoriei nr. 2, la doar 200 de metri de Gara Brașov.  Situat la etajul 5 din 10 într-un bloc de locuințe ce are 2 lifturi de acces. Această garsonieră poate fi închiriată în regim hotelier.Complet mobilat și utilat, studio 67 este locația perfectă pentru cazarea dumneavoastră în Brașov, acesta fiind locația potrivită pentru 2 persoane. Zona de living este dotată cu un pat matrimonial și bucătărie modernă deschisă și baie proprie dotată cu cabină de duș.

Studio 71

Brașov

Studio 71 este localizat pe Bulevardul Victoriei nr. 2, la doar 200 de metri de Gara Brașov. Garsoniera poate fi închiriată în regim hotelier pentru o noapte sau mai multe nopți. Complet mobilat și utilat cu mobilier modern ce îi dă o notă aparte de eleganță, Studio 71 este locația ideala pentru vacanțele dumneavoastră.

Studio 112

Brașov

Studio 112 vă oferă cazare în minunatul oraș Brașov, fiind localizat vis-a-vis de Centrul de agrement și conferințe Kronwell. Structura, poziția și dotările acestei locații vă vor asigura confortul necesar în sejurul dumneavoastră la Brașov. Vederea extraordinară către muntele Tâmpa se datorează faptul că garsoniera este situată la etajul 7 din 12 într-un bloc de locuințe, cu 2 lifturi de acces și e format dintr-o cameră foarte spațioasă cu pat matrimonial, bucătărie deschisă și baie proprie cu cadă.

Studio 170

Brașov

Studio 170 sau Studio VIP cum i se mai spune este situat pe Bulevardul Gării nr. 20, vis-a-vis de Gara Brașov. Cazarea în acest studio va fi una superioară datorată și structurii, locația având o suprafață de 35 mp, pat matrimonial, bucătărie deschisă și baie proprie.

Studio 97

Brașov

Studio 97 este localizat pe Bulevardul Gării nr. 20, vis-a-vis de Gara Brașov. Acest studio este unul superior situat la etajul 7 din 12 al unui bloc de locuințe, având 2 lifturi de acces și o vedere extraordinară.
Structura acestui studio permite acomodarea a 3 persoane având o zonă de living cu pat matrimonial, un pat suplimentar, bucătărie deschisă și baie proprie dotată cu cadă.

Studio Europa

Brașov

Studio Europa este situat pe Strada Avram Iancu nr. 48, într-un imobil rezidențial în Brașov, cu o vedere extraordinară către muntele Tâmpa. Studio-ul se află la doar 15 minute de mers pe jos distanță față de Centrul Vechi al Brașovului. Studio se află la etajul 7 din 10, având 2 lifturi de acces și este special concepută pentru 2 persoane. Garsoniera este mobilată și utilată complet într-un stil modern pentru ca șederea dumneavoastră să fie cât mai plăcută.

Studio Citadelle

Brașov

Localizat chiar în Centrul Vechi al Brașovului, Studio Citadelle este situat pe Strada Nicolae Bălcescu nr. 35, la doar 3 minute de mers pe jos față de Piața Sfatului. Când mergi într-un oraș și vrei să-i descoperi legendele, poveștile sau vrei să vizitezi monumentele istorice ale acestuia, cauți cazare în apropierea acestora pentru a te bucura de ceea ce îți oferă orașul. Astfel, închirierea unui studio în Centrul Vechi al Brașovului este exact ce vă trebuie.

Studio Cerbului

Brașov

Studio Cerbului se află pe strada cu același nume, la numarul 7. Strada Cerbului este situată în Centrul Vechi al Brașovului, la doar 160 de metri de Strada Sforii care este catalogată drept cea mai îngusta stradă din Europa având o lațime de 111-135 centimetri și a fost construitaă pentru a facilita accesul pompierilor în caz de incendiu. La doar 450 de metri de locație se află Piața Sfatului și Biserica Neagră.

Studio Lunga 53

Brașov

Studio Lunga 53 este situat pe strada cu același nume la numărul 53, la doar 10 minute de mers pe jos față de Centrul Istoric al orașului Brașov, unde sunt principalele obiective turistice precum: Biserica Neagră, Strada Sforii, Poarta Schei, Poarta Ecaterina, Casa Negustorilor, Pietrele lui Solomon etc. De asemenea, în apropiere se află restaurante precum: Restaurant ,,Sergiana”, Restaurant ,,La Ceaun”, Restaurant ,,Gaura Dulce”.

Studio 82

Brașov

Studio 82 este situat pe Bulevardul Victoriei nr. 2 la o distanță de doar 200 de metri față de Gara Brașov. Studio-ul se află la etajul 6 din 10 într-un bloc de locuințe, având 2 lifturi de acces și o suprafață de 40 mp. Acest studio dispune de o zonă de living cu un pat matrimonial ce poate acomoda până la 2 persoane. Bucătăria deschisă complet mobilată și utilată cu tot ce aveți nevoie are un mobilier modern ce îi dă o notă de eleganță. Baia proprie este dotată cu cabină de duș.

40 rezultate