BrașovRegim hotelier

Locație
Dotări
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
40 rezultate

Apartament 2 camere, Centrul Civic

Brașov

Apartament situat în Centrul Civic al oraşului Braşov, aproape de cele mai mari atracţii turistice, restaurante, pub-uri şi ferit totodată de gălăgia de la stradă, poate fi acel loc de odihnă şi relaxare, unde vei vrea să te întorci. Dispune de camere spaţioase, bucătărie, baie şi hol; dormitorul cu pat matrimonial, canapea extensibilă şi confortabilă în living, Tv, Wifi, baie cu cadă, masină de spălat, bucătărie dotată şi utilată. Capacitate 4 persoane.

Barbeque Apartment

Brașov

Apartamentul Barbeque, se află situat pe Bulevardul Republicii, numărul 56, chiar în inima Brașovului.  Este un apartament modern, mobilat și utilat complet. Apartamentul poate fi închiriat în regim hotelier și este o locație potrivită atât pentru un cuplu, cât și pentru o familie de maxim 4 persoane. Apartamentul se află la etajul 3, având o suprafață de aproximativ 40 metri pătrați. 

Apartament Europa

Brașov

Apartamentul Europa este localizat în complexul rezidențial cu același nume, pe strada Avram Iancu nr. 48, la doar 15 minute de mers pe jos față de Centrul Vechi al orașului Brașov.Locația aflată la etajul 3, poate fi închiriată în regim hotelier și reprezintă locația ideală pentru vacanțele dumneavoastră. Apartamentul este unul superior și are o suprafață de 100 mp ce transformă locația în locul perfect atât pentru un cuplu, cât și pentru o familie.

Apartament Delux

Brașov

Apartamentul Delux este situat pe Strada Republicii nr. 56, chiar în Centrul Istoric al Brașovului și este locul perfect unde poți să îți petreci concediul alături de familie. Localizat la doar 4 minute de mers pe jos de Piața Sfatului, apartamentul ce poate fi închiriat în regim hotelier are o atmosferă primitoare și călduroasă, făcându-vă să reveniți cu drag.

Studio Mureşenilor

Brașov

Localizat pe strada Mureșenilor nr. 3 al cărui nume îl și poartă, Studio ,,Mureșenilor” este localizat la doar 2 minute de mers pe jos față de Piața Sfatului, cazarea la acest studio vă avantajează deoarece nu va fi nevoie să folosiți mașina sau mijlocul de transport în comun pentru a descoperi minunatul Centru Istoric pentru că studio-ul este localizat în inima orașului Brașov.

Apartament Grădinile Brașovului

Brașov

Apartamentul Grădinile Brașovului, se află pe strada Bisericii Române, numarul 5, la o distanță de doar 15 minute de mers pe jos față de Piața Sfatului. Este un apartament modern, mobilat și utilat complet , care se află la parterul unei case, având o suprafață de 100 mp. Cazarea în acest apartament va fi una confortabil deoarece apartamentul este format din două dormitoare spațioase cu pat matrimonial și canapea extensibilă. Fiecare dormitor poate acomoda până la 4 persoane.Atracția principală a acestui apartament este curtea care prezintă un spațiu destul de mare, unde puteți petrece timpul la un grătar.

Studio 10

Brașov

Cazarea la Studio 10 este una avantajoasă, acesta fiind localizat pe Bulevardul Victoriei nr. 2, la o distanță de doar 200 de metri distanță față de Gara Brașov.Studio-ul se află la parterul unui bloc de locuințe, având o suprafață de 35 mp și dispune de un pat matrimonial și o canapea extensibilă, bucătărie decomandată și baie proprie. Garsoniera poate acomoda până la 4 persoane.

Studio 43

Brașov

Acest studio poate fi închiriat în regim hotelier, iar localizarea acestuia la doar 2 minute de mers pe jos față de Gara Brașov vă facilitează deplasarea în cazul în care călătoriți la Brașov cu trenul. Garsoniera este situată la 2 km față de Centrul Vechi al Brașovului, unde puteți ajunge cu autobuzul numarul 4.

Studio 52

Brașov

​​​​​Studio 52 este situat pe Bulevardul Victoriei nr. 2 la o distanță de doar 200 de metri față de Gara Brașov. În împrejurimi se regăsesc o varietate de restaurante, fast-food-uri și magazine comerciale cum ar fi: Restaurant ,,Rotmans”, Restaurant ,,Romantik”, Pizza ,,Hot”, ,,Profi” Supermarket, ,,Penny” Market și ,,Unirea” Mall.

Studio 62

Brașov

Studio 62 este localizat pe Bulevardul Victoriei nr. 2, la doar 200 de metri distanță față de Gara Brașov. Structura acestui studio oferă posibilitatea cazării a 4 persoane, acesta având un pat matrimonial, dar și o canapea extensibilă, bucătărie decomandată și baie proprie cu cabină de duș.

40 rezultate