BrașovRegim hotelier

Locație
Dotări
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
40 rezultate

Apartament Camino

Brașov

Apartamentul Camino, localizat exact în inima orașului Brașov, mai exact în Piața Sfatului vă oferă cazare în regim hotelier.
Datorită localizării sale în Centrul Istoric al orașului Brașov, apartamentul este una dintre locațiile preferate de către clienții noștri deoarece știm cu toții cât de confortabil este atunci când poți descoperi un oraș cu toate minunățiile acestuia fără a depinde de mașină sau de mijlocul de transport în comun.

Apartament Budget

Brașov

Localizat chiar în Centrul Vechi al Brașovului, Apartamentul Budget este situat pe Strada Nicolae Bălcescu nr.58, la doar 3 minute de mers pe jos față de Piața Sfatului. Când mergi într-un oraș și vrei să-i descoperi legendele, poveștile sau vrei să vizitezi monumentele istorice ale acestuia, cauți cazare în apropierea acestora pentru a te bucura de ceea ce îți oferă orașul. Astfel, închirierea unui apartament în Centrul Vechi al Brașovului este exact ce vă trebuie.

Apartament Tâmpa 2

Brașov

Apartamentul Tampa 2 este una dintre locațiile de lux și poate fi închiriat în regim hotelier. Localizat pe Strada Molidului nr. 43, într-un imobil rezidențial, chiar la poalele muntelui Tâmpa, acest apartament are o vedere extraordinară spre pădure. Panorama extraordinară se datorează faptului că apartamentul se află la etajul 9, în apropierea acestuia fiind amenajată zona pentru picnic și grătare numită ,,La iepure".

Apartament Saguna

Brașov

Apartamentul Saguna este situat pe strada Gheorghe Dima nr.3, vis-a-vis de Colegiul Naţional ,,Andrei Saguna’’.
Localizat fiind în Centrul Istoric al orașului Brașov, cazarea dumneavoastră în apartamentul nostru din Brașov va fi una de neuitat deoarece poziția apartamentului vă permite să descoperiți și să vă bucurați din plin de obiectivele turistice, cum ar fi: Biserica Neagră, Piața Sfatului, Turnul Alb, Turnul Negru, Poarta Ecaterina. Puteți savura bunătăți culinare în restaurante precum: BierHaus Pub, Vino e Sapori, Spa d’Or, Keller Steak House și Trattoria Pocol.

Apartament Patria

Brașov

Apartamentul SynArt poate fi închiriat în regim hotelier și este situat pe Bulevardul 15 Noiembrie în zona Cinematecii Patria, la o distanță de doar 500 de metri față de Centrul Istoric al orașului Brașov.Având o structură ce permite acomodarea până la 6 persoane, apartamentul este locația ideală atât în cazul în care călătoriți în scop profesional, în apropierea acestuia aflându-se: Aula Universității Transilvania, Tribunalul Brașov, Spitalul Sfântul Constantin, dar și restaurante: Restaurant Ceasu’ Rău, Bistro Nec’s, Panini fast-food, Restaurant Pandamania și Bistro AHA.

Apartament Family

Brașov

Apartament ce poate fi închiriat în regim hotelier în Brașov, apartamentul Family este localizat pe strada Toamnei nr. 13, în Centrul Business al orașului Brașov, la o distanță de doar 2,5 km față de Centrul Istoric al Brașovului și la doar 10 minute de mers pe jos față de Spitalul Sfântul Constantin și Spitalul Județean.

Apartament Cantemir

Brașov

Apartamentul se află situat pe strada Avram Iancu, la o distanță de aproximativ 30 minute de mers pe jos față de Piața Sfatului și 20 de minute față de gară. Este un apartament modern, mobilat și utilat complet. Apartamentul poate fi închiriat în regim hotelier și este o locație potrivită atât pentru un cuplu, cât și pentru o familie de 4 persoane.

Apartament Tâmpa 1

Brașov

Apartamentul se află pe Strada Molidului nr. 43 A, într-un imobil aflat la poalele muntelui Tâmpa, într-o zonă liniștită cu vedere spre pădure, la o distanța de 7 minute de mers cu mașina față de Centrul Istoric al Brașovului.
Locația este una de lux, aflată la etajul 4, mobilată și utilată complet, aâvnd un dormitor cu pat matrimonial, living de asemenea un pat matrimonial, bucătărie dotată cu tot ce aveți nevoie și baie spațioasă cu cadă. Apartamentul are un balcon foarte spațios cu o panoramă splendidă și parcare publică.

Apartament Grădinile Brașovului - Camera 2

Brașov

Apartamentul este dotat cu un pat matrimonial și o canapea extensibilă și poate acomoda 4 persoane. Cazarea în acest apartament va fi una confortabilă deoarece apartamentul este unul spațios, având o baie mare comună, având o baie mare comună dar și o bucătărie decomandată complet mobilată ți utilată, unde puteți să gătiți și să petreceți momente plăcute.

Apartament Fantasy

Brașov

Apartamentul Fantasy este situat în Centrul Vechi al orașului Brașov, pe Strada Republicii nr. 56, la doar 3 minute distanță de mers pe jos până în Piața Sfatului și Biserica Neagră, acestea fiind punctele de reper ale Brașovului. Apartamentul este unul superior cu o suprafață totală de 60 mp și se află la etajul 1 al unui imobil.

40 rezultate