Situată în Valea Prahovei şi înconjurată de 5 masivi muntoși, proprietatea Predeal Comfort Suites oferă o saună, un centru de fitness, o piscină interioară şi facilități spa.
Predeal Comfort Suites reușește să se plieze pe dorințele turiștilor, fiind o destinație ideală atât pentru lunile romantice de miere cât și pentru călătoriile de afaceri, punându-vă la dispoziție săli de conferință dotate cu o aparatură ultra-modernă.
La Predeal Comfort Suites diminețile încep cu un mic dejun delicios într-o atmosferă montană absolut autentică, iar serile se vor încheia printr-un masaj de relaxare și întreținere, printr-o baie reconfortantă în piscină sau o baie de aburi în sauna hotelului. Predeal Comfort Suites v-a pregătit o ambianță relaxantă pentru fiecare parte a zilei. Predeal Comfort Suites are un bar şi un restaurant libanez, care serveşte, de asemenea, preparate internaționale.
Oaspeții hotelului nostru au privilegiul unor servicii integrale de 5 stele, beneficiind de un tratament exclusivist pe toată perioada șederii. Predeal Comfort Suites vă va pune la dispoziție servicii complete de room service 24 de ore din 24, venind în întampinarea cerințelor dumneavoastră, au la dispoziție Wi-Fi gratuit şi parcare privată. Există, de asemenea, o recepţie cu program nonstop. 
Camerele proprietății Predeal sunt mobilate cu obiecte de fier forjat şi beneficiază de baie privată şi de TV cu ecran plat. De asemenea, toate camerele oferă pat cu baldachin şi o zonă de relaxare.
Proprietatea se află la doar 5 minute de mers cu mașina de gara din Predeal. Cetatea Râşnov, care datează din secolul al XIII-lea, este situată la 30 de minute de mers cu mașina. Pârtia de schi Clăbucet se află la doar 2 km.