BrașovHoteluri

Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Hotel Turnul


lista completă de dotări

MOIECIU DE JOS
Moeciu de Jos nr. 394
localizare cu Google Maps

+40 752 07.76.77

office@hotelturnul.ro

link website

Confortul eleganței
... este un concept care nu ar trebui să însemne mai mult decât o confluență între cei ce pot face distincția dintre formă și conținut, culoare și conținut, aroma și conținut, rezistență în timp, etc. 

Dotări

  • aer condiționat
  • bar
  • cablu tv
  • loc joacă copii
  • parcare
  • pos
  • recepție 24h
  • restaurant
  • sală de conferințe
  • sală de fitness
  • seif
  • terasă
  • wi-fi
Harta Metropola

Albume foto

7 imagini
O confluență între cei ce înțeleg că luxul înseamnă altceva decât necesitate, că poate un cost aparent ridicat, este dat de obligația de a recompensa un serviciu extraordinar, sau alegerea unui produs înseamnă reflexia în respectul de sine.
Da, respectul de sine recompensează și poziționează individul care înțelege că investiția în confortul său, atrage întradevar confortul, adică relaxare psihică, detașarea de sintagme ce nu l-au reprezentat niciodată și poate mai mult decât orice, acesta devine un etalon de care este atâta nevoie.
Acesta este conceptul de relaxare pe care vi-l propunem aici la hotel Turnul.

"TURNUL" este în mod clasic o fortificaţie, o construcţie militară. El a devenit în legendele medievale simbolul izolării de lume, construit în imaginaţia oamenilor chiar şi din fildeş.
"Turnul" a reprezentat însă şi siguranţa, securitatea personală, aici fiind protejate de pericole atât fiinţele dragi cât şi bogăţiile.
Apoi după ce cronica medievală s-a închis, „Turnul” a devenit întruparea romantică a istoriei. În camerele „Turnului” şi sub zidurile sale, fantezia scriitorilor a reconstituit vremurile eroice, în care cavaleri şi domniţe îşi trăiau poveştile de dragoste pătimaşă, banchetele de la curţile regale erau locul de întâlnire pentru menestreli şi comedianţi şi după lupte grele vrăjmaşii erau înfrânţi inevitabil de apărătorii cetăţii, cei buni, frumoşi, drepţi şi deştepţi...

Hotelul oferă 19 spații de cazare, restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, cramă, sală de conferințe, centru spa si fitness, loc de joacă pentru copii, parcare.

Avem grijă în permanență ca barul și bucătăria sa fie foarte bine dotate, astfel încât nu este nevoie să aduceți nimic de acasă.
Desi fumatul este interzis în camerele de hotel, nu i-am uitat nici pe fumători - avem spații special amenajate pentru aceștia.

Restaurantul cu o capacitate de 80-90 locuri oferă o ambianță discretă și eleganță, un meniu variat care satisface cele mai sofisticate gusturi, concentrând o serie de curente culinare, pentru a vă oferi o gamă variată de preparate. Unitatea poate găzdui diverse evenimente : nunți, bancheturi, botezuri, cine festive, recepții, întâlniri de afaceri, cocktail-uri, etc.
Pentru momentele speciale și animate, crama noastră vă așteaptă cu o capacitate de 30 locuri. Aici puteți viziona meciurile echipelor favorite sau vă veți putea întreține cu prietenii și familia la un pahar de vin din soiuri alese.

distribuie

Evenimente următoare în Brașov

Evenimentele din Brașov vor fi disponibile în curând.

Recomandări în Brașov

Recomandările din Brașov vor fi disponibile în curând.

Cazare în regim hotelier

metropola.info