Iarna Complexul Piatra Craiului vă așteaptă pe pârtia de schi dotată cu instalație de iluminat nocturn și teleschi. Centrul de închiriere de material sportiv este deschis nonstop. Pentru petrecerea agreabilă a serilor de iarnă, restaurantul Piatra Craiului vă stă la dispoziție cu preparate culinare gustoase și diversificate și cu un sortiment de băuturi alese. Se pot organiza mese festive, iar la cererea clienților, pe terasa restaurantului, un foc de tabără va încheia o seară cu adevărat de vis.
În celelalte anotimpuri, posibilitățile de agrement sunt diversificate: drumeții, excursii organizate cu ghid sau fără, bungee-jumping, paintball, trasee montane cu ATV, alpinism, partide de pescuit sau tenis de câmp.
Clasificarea actuală de 3 stele, pune la dispoziția clienților o clădire pe două nivele, cu arhitectură deosebită, maiestuasă și zveltă în același timp și servicii de cea mai bună calitate, la standarde cu nimic mai prejos decât oricare alt hotel din categoria sa.
Toate camerele Hotelului Piatra Craiului sunt dotate cu TV prin cablu, minibar și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Accesul gratuit la internet Wi-Fi este disponibil în toate zonele. De asemenea, proprietatea are centru de fitness, cadă cu hidromasaj și saună.