Situat în inima stațiunii Predeal, la numai 10 minute de pârtia Clăbucet și în imediata apropiere a gării, hotelul oferă posibilitatea de a petrece o vacanță sau un sfârșit de saptamană "la înălțime".
Accesibil direct atât din gara Predeal cât şi din DN 1, hotelul este locul ideal în care se pot petrece vacanţele sau participa la diverse evenimente/ întâlniri de afaceri. Oaspeții hotelului beneficiază de: 29 de camere, sală de conferinţe/ evenimente cu o capacitate de 60 locuri, restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, lobby, centru de divertisment, toate având la dispoziţie un personal dedicat şi pasionat. 
Camerele sunt dotate cu minibar şi TV cu canale prin satelit și prin cablu. Există, de asemenea, un frigider. Băile private includ articole de toaletă gratuite și prosoape. Toate camerele au vedere la munte. Hotelul oferă lenjerie de pat și produse de curățat.
Recepția Hotelului Express este deschisă nonstop. Printre alte facilități oferite se numără săli de conferințe, un depozit de bagaje și un depozit pentru echipament de schi. La proprietate şi în împrejurimi, oaspeții pot practica o gamă variată de activități, inclusiv schi, drumeții și biliard. 
Hotelul oferă parcare gratuită.