Complexul cuprinde un hotel de 3 stele cu 40 de camere duble, restaurant, 2 vile de lux, sală de conferință (40 de locuri), teren de tenis, teren de fotbal, stână turistică, un centru de echitație, sală de jocuri (biliard, ping-pong și dartz). 
Cele 40 de camere duble ale hotelului şi cele 2 vile de lux din cadrul complexului sunt construite şi decorate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, designerii având în vedere în permanenţă confortul şi relaxarea, atât de necesare oaspeţilor. Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor, amenajarea interioară deosebită, profesionalismul şi amabilitatea personalului, serviciile impecabile sunt motive suficiente pentru a deveni clientul nostru pentru totdeauna. 
Trebuie precizat și faptul că puteți apela la agenția noastră de organizare a team-building-urilor indoor sau outdoor, care vă va oferi multă distracție și adrenalină. 
Pentru amatori putem organiza o vizită la stână, unde puteți observa sau chiar participa la mulsul vacii, al oii sau chiar la prepararea brânzei și vă puteți delecta privirea cu o mulțime de animale. 
La cerere, Grand Hotel Perla Ciucașului, poate pune la dispoziția clienților microbuze pentru efectuarea de excursii la principalele puncte de atracție turistice atât din Brașov, cât și din împrejurimi. 
Doar vizitând acest complex aflat într-o continuă evoluție vă veți convinge că un loc mai bun, în care utilul se îmbină armonios cu plăcutul, mai rar găsiți.