BrașovCabane și camping

Locație
Clasificare
Dotări
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
17 rezultate

Cabana SKV Postăvaru

Poiana Brașov

Cabana Postăvaru se află în masivul Postăvarul, din Poiana Brașov, la altitudinea de 1604 m.
Capacitatea de cazare este de 100 locuri în camere de 2-6 locuri, iar sala de mese deține 100 locuri. 

Cabana Cheile Cetății

Râșnov

Situată la poalele masivului Postăvarul într-o poiană numită Cheișoara, vă așteaptă pentru petrecerea unor clipe frumoase,odihnă, distracție,discreție.
35 de locuri de cazare dispuse în 14 camere, dintre care 7 sunt camere duble matrimoniale, 5 camere triple, o camera dubla twin si un apartament cu 2 camere.

CAMPING VAMPIRE

Bran

Deschis doar în perioada
1 aprilie - 31 octombrie


Situat foarte central, acesta vă oferă un punct de plecare ideal pentru multele și diferitele activități sportive și de agrement, pe tot parcursul sezonului.

Camping Aviator

Bușteni

Parc de rulote

Facilitățile parcului de rulote sint:
- acces wc / duș apă caldă
- racord electric
- wc chimic
- acces wifi, internet
- grătar

 

Cabana Trei Brazi

Predeal

Aflată în mijlocul unei păduri, la o altitudine de 1.120 de metri, Cabana Trei Brazi este situată la poalele Masivului Postăvaru, la 7 km de staţiunea de schi Predeal. Oferă o cramă şi WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Cabana Poiana Secuilor

Predeal

Cabana Poiana Secuilor este singura cabană autentică din zona Predealului.
Fiecare colțișor al locului întemeiat în anul 1935 are de spus o poveste.
Mulți i-au călcat pragul nu numai o dată, iar alții revin an de an bucurându-ne cu amintirile din tinerețe.

Camping Palma

Reci

Zona oferă posbilități de agrement nautic (plimbări cu barca, plajă, înot), dar si pescuit sportiv, drumeții în rezervația naturală de mesteceni (unică în Europa) cu o faună deosebită porci mistreți și cerbi specifici zonei.
În perioada de iarnă se pot practica sporturile specifice.

Cabana Lăcrimioara

Sâmbăta de Sus

Cabană Lăcrimioara este situată la poalele munţilor Făgăraş, în apropierea Sfintei Mănăstiri Brâncoveanu, în cadrul complexului turistic Sâmbătă de Sus. Fiind perfectă ca şi obiectiv de cazare la munte, cabană se află la jumătate distanţei dintre oraşele Braşov şi Sibiu.

Camping Laguna Albastră

Făgăraş

Complexul Agrement Laguna Albastră Făgăraș vă pune la dispoziție 10 foișoare pentru picnic și un spațiu pentru camping de peste 20.000 mp dotat cu grupuri sanitare aferente. Verdeața e la ea acasă pretutindeni iar pentru grătare și focuri de tabără sunt amenajate spații speciale.

Cabana Poienița

Comuna Lisa

Cabana Poieniţă este situată la poalele munţilor Făgăraş, la 3km de Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbătă de Sus. 

 

17 rezultate