BrașovTaxi și transfer aeroport

Locație
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
15 rezultate

KRON TRANSFER

Brașov

Din Brașov... oriunde! Kron Transfer îți pune la dispoziție 7 curse zilnice între Brașov și aeroportul Otopeni, dar și serviciul de transfer privat către orice destinație din România sau străinătate.

M&M EXPRESS

Brașov

Compania noastră vă oferă servicii de rent a car cu șofer, închirieri auto pentru transfer către sau de la aeroport, servicii în regim V.I.P., servicii de limuzină cu șofer de tip business, excursii și servicii de charter cu elicoptere.

Kron Rent

Brașov

Servicii de închiriere auto cu/fără șofer.

TUR TAXI ZĂRNEȘTI

Zărnești

Taxi în Zărnești!

YourTaxi

Brașov

Având o experienţă în domeniu de peste 15 ani, pune, la dispoziţia dumneavoastră cei mai buni şoferi, vorbitori de limba engleză, franceză. germană şi italiană.

ATI Braşov

Brașov

TARIF 1.35 lei/km (zi), 1.35 lei/km (noapte)

 "Comod - Dinamic -Sigur"

Taxi Bran Zby

Bran

"Siguranţă şi încredere"

Taxi 4T4U Braşov

Brașov

"Fiecare traseu poate fi personalizat in functie de dorintele dumneavoastra."

CRP Taxi Râşnov

Râșnov

TARIF 1.60 lei/km (zi), 2.00lei/km (noapte)

CRP TAXI – cea mai nouă firmă de taxi din oraşul Râşnov!

Taxi Buşteni

Bușteni

Servicii Taxi pentru oraşul Buşteni, judeţul Prahova. Firma efectuează curse din Buşteni spre Sinaia, Azuga, Predeal, Braşov şi alte oraşe din zonă.

15 rezultate