În preocuparea permanentă pentru excelenţă în servicii, Synevo şi-a aliniat eforturile pentru a urma trendul „laborator centrat pe client”, stabilind ca scop al eforturilor sale acela de a deveni sursa de informaţie ştiinţifică de calitate, care ajută medicul trimiţător în alegerea celui mai bun partener în stabilirea diagnosticului.

Ghidul serviciilor Synevo este un produs unic în piaţă, destinat partenerilor noştri medici (de familie, generalişti, specialişti) cu scopul de a oferi o orientare în selectarea celor mai potrivite investigaţii de laborator în concordanţă cu datele clinice, patologia şi simptomatologia pacientului şi care să faciliteze interpretarea corectă a rezultatelor obţinute. În acest Ghid, pentru fiecare test au fost precizate informaţii legate de utilitate şi indicaţii legate de pregătirea pacientului în vederea recoltării, tipul de probă şi sistemul de recoltare, stabilitatea probei, metoda de lucru şi valorile de referinţă specifice laboratoarelor Synevo, date legate de interpretarea rezultatelor, limite şi interferenţe.

Începând cu anul 1997, compania organizează anual, în luna noiembrie, un simpozion ştiinţific cu participare internaţională de prestigiu.

Prin tot ceea ce face, Synevo îşi asumă cuvintele care în acelaşi timp au constituit şi o promisiune care trebuie îndeplinită în fiecare zi: „Adaugă valoare diagnosticului”.