BrașovSpitale și clinici

Locație
Tip servicii
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
AiDental
105 rezultate

Hiperdia Brașov secția Spitalul de Psihiatrie și Neurologie

Brașov

Având peste 18 ani de experiență în imagistica medicală de înaltă performanță, Hiperdia își desfășoară activitatea în 23 de centre medicale situate în principalele orașe ale țării. Hiperdia este specializată în investigații de imagistică medicală de înaltă performanță:

Hiperdia Brașov secția Spitalul Clinic Județean de Urgență

Brașov

Având peste 18 ani de experiență în imagistica medicală de înaltă performanță, Hiperdia își desfășoară activitatea în 23 de centre medicale situate în principalele orașe ale țării.

Hiperdia Brașov secția Calea București

Brașov

Având peste 18 ani de experiență în imagistica medicală de înaltă performanță, Hiperdia își desfășoară activitatea în 23 de centre medicale situate în principalele orașe ale țării.

Hiperdia Brașov secția Nicolae Titulescu

Brașov

Având peste 18 ani de experiență în imagistica medicală de înaltă performanță, Hiperdia își desfășoară activitatea în 23 de centre medicale situate în principalele orașe ale țării. Hiperdia este specializată în investigații de imagistică medicală de înaltă performanță: Rezonanță Magnetică (RMN), Tomografie Computerizată (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (dexa), Radiologie digitală și Mamografie.
Analizele de laborator și Consultațiile medicale de specialitate completează paleta extinsă de servicii medicale oferite.

Clinica Hipocrat

Brașov

Clinica Medicală HIPOCRAT - unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private de tip ambulator, spital și laborator! Pentru că ne pasă!

Spitalul Clinic de copii Brașov

Brașov

Spitalul Clinic de Copii Brașov are încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate a Județului Brașov contractul de furnizare de servicii medicale spitalicești H3/2009.

Servicii medicale spitalicești pentru patologia care necesită internare în specialitățile: pediatrie, alergologie și imunologie clinică, diabet, nutriție și boli metabolice, hemato-oncologie, chirurgie, ortopedie pediatrică, oftalmologie, chirurgie plastică, microchirugie reconstructivă și arși, psihiatrie pediatrică, anestezie și terapie intensivă, terapie intensivă medicală, neurologie pediatrică, O.R.L., hemodializă.

Synevo Laborator

Brașov

Cu un număr de peste 10,4 milioane de teste efectuate în 2014 (aproximativ 40.000 teste/zi), Synevo România este cel mai mare prestator integrat de servicii medicale de laborator. Zilnic, aproximativ 7000 pacienţi se adresează centrelor noastre din Bucureşti şi din ţară.

Spitalul Mârzescu Brașov

Brașov

În cadrul ambulatoriului de specialitate se efectuează gratuit servicii în toate cabinetele de specialitate existente în organigramă, pentru persoanele care fac dovada calităţii de asigurat, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist sau în caz de urgenţă medico-chirurgicală.
 

Clinica Medo Brașov

Brașov

„Medicii noștri au o singură grijă: sănătatea ta”
MEDO garantează un management performant al problemelor pacienților, de la prevenție și până la monitorizarea bolilor cronice, cu programare sau
chiar solicitare în caz de urgență.

Clinica Sante Rupea

Rupea

Clinica Sante, a luat în calcul valorizarea celor mai bune sisteme de asistenţă medicală din Europa de Vest şi SUA şi astfel, principiile noastre sunt strâns legate de a oferi cele mai bune servicii fiecărui pacient.
Clinica Sante lucrează pentru fiecare pacient în parte cu toate mijloacele de care dispune.

105 rezultate