Este unicul compartiment clinic, cu 94 paturi (spitalizare continuă), structurat pe trei secții: secția de oncologie medicală și hematologie, secția de radioterapie și secția de chirurgie.
Capacitatea de tratament în centrul de la Braşov este de 100-120 de pacienţi lunar, însă numărul celor care au nevoie de tratament este mult mai mare. Se estimează că şi aici se vor forma liste de aşteptare, în noile condiţii în care Ministerul Sănătăţii, prin Casa de Asigurări de Sănătate, va deconta integral terapia.

Radiologie, Mamografie, Computer Tomografie, Rezonanță Magnetică, Ecografie, DXA-Osteodensitometrie, PET-CT/SPECT, Departament de Hematologie, Coagulare și Imunohematologie, Departament de Biochimie și Imunologie, Departament de Microbiologie, Laborator de Citologie și Histopatologie, Cabinet ORL, Cabinet Gastroenterologie, Cabinet Ginecologie, Cabinet Endocrinologie, Cabinet Explorari Functionale, Cabinet Boli Nutritie, Cabinet Urologie, Cabinet Neurologie, Cabinet Pneumologie, Cabinet Psihiatrie, Cabinet Dermatologie, Cabinet Balneofizioterapie, Cabinet Oncologie Medicală, Cabinet Hematologie și Cabinet Radioterapie