Modul de lucru Art Couture parcurge câțiva pași esențiali pentru a deservi cât mai optim necesitățile și doleanțele clientelor:
Pasul nr. 1 - Consultanta
Un aspect extrem de important este cunoașterea caracteristicilor clientei, punerea în valoare maximă a calităților și cosmetizarea acelor aspecte care ar trebui să fie mai puțin vizibile, precum și descrierea ocaziei, a evenimentului la care ținuta urmează a fi purtată. Art Couture oferă consultanță în acest sens deja la prima întrevedere cu clienta.
Pasul nr. 2 – Alegerea materialului
Calitatea materialului pune întotdeauna în valoare modelul! Art Couture oferă o gamă largă de țesături importate de la marile case de modă internaționale prin intermediul magazinelor de specialitate cu care colaborează.
Pasul nr. 3 – Crearea schițelor
În urma alegerii țesăturii potrivite pentru îmbrăcămintea dorită, Art Couture realizează 2-3 schițe adaptate la caracterul persoanei și specificul evenimentului unde respectiva creație urmează a fi purtată.
Pasul nr. 4 – Realizarea produsului
Pentru a asigura faptul că modelul dorit se așează perfect pe corpul clientei, aceasta participă la 2-3 probe realizate de croitoreasă și abia ulterior este finalizată piesa respectivă de vestimentație.