BrașovSpălătorii

Locație
Tip servicii
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
28 rezultate

Riff Team Fundătura Hărmanului

Brașov

Spălătorie auto specializată.

Riff Team Zizinului

Brașov

Spălătorie auto specializată.

Top Loreto Grup

Brașov

Top Loreto Grup vă oferă servicii complete pentru autovehiculul dumneavoastră. 
Efectuăm lucrări de: mecanică, tinichigerie, vopsitorie, I.T.P, spălătorie. 

Sancat

Brașov

Spălătoria şi curăţătoria auto Sancat vă oferă cele mai bune servicii!

Asiro Car Wash

Brașov

Asiro Car Wash vă oferă posibilitatea de a vă răsfăța mașina în timpul în care dumneavostră mergeți la shopping în Coresi.

Bono

Brașov

Spălătoria auto Bono vă oferă servicii de calitate!

GT Car Wash

Brașov

Tarif spălat auto interior-exterior + ceară - 30 lei
Interior- 15 lei
Exterior + preșuri - 15 lei 
Abonamente avantajoase la 100 lei incluzand 4 spălări interior + exterior! Personal cu experiență vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate!

Brotac

Brașov

Prețuri autoturism: 
– interior 10 lei
– exterior 15 lei

Prețuri auto de teren:
– interior 15 lei
– exterior 20 lei

Metropolis

Brașov


Echipa spălătoriei auto Metropolis din Brașov, propune clienților săi, servicii la cele mai ridicate standarde de calitate.
O echipă tânără și ambițioasă, dorește să vă demonstreze că profesionalismul există și în acest domeniu, pe lângă acest lucru am creeat pentru dumneavoastră, tot confortul necesar, ca timpul pe care îl petreceți la noi să fie cât mai plăcut cu putință.
 

Abc Happy Car

Făgăraş


Firma oferă servicii de întreținere și cosmetică auto. Seriozitate, rapiditate, calitate! Aici mașina ta primește ceea ce are nevoie. Vino la noi și vei fi mulțumit cu sigurantă. Firma noastră poate mulțumi și cele mai mofturoase mașini.

28 rezultate