BrașovSpălătorii

Locație
Tip servicii
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
28 rezultate

Texaco Wash

Brașov

Spălătoria auto Texaco Wash din Braşov dispune de 8 incinte dotate cu aparatură profesională pentru spălarea completă şi curăţarea autoturismului dumneavoastră. Folosim doar produse de curăţare profesională care nu afectează vopseaua autoturismului dumneavoastră.

Red Car Wash

Brașov

Red Car Wash Braşov va oferă: 

- spălare exterior + interior
- spălare motor
- curăţări tapiţerii
- polishare auto (vopsea, lustruire)
- polishare faruri, stopuri
- spălare covoare

Elefant

Brașov


Spălătoria Elefant este complet acoperită, are 3 piste de exterior + 3 piste interior, sală de așteptare încălzită, grup sanitar și are un vad format de peste un an de activitate.

AD Garage Red Auto Center

Brașov

AD Garage Red Auto Center este împărţit pe departamente bine delimitate – spălătorie auto, cosmetică auto, service roţi şi service rapid – în care va stau la dispoziţie 10 angajaţi.

Jumbo

Brașov


Tinâd cont cât de importantă este o maşină pentru posesorul ei, ne tratăm clienţii cu maximum de seriozitate şi profesionalism, folosind soluţii performanţe de curăţare şi spălare.
 

Corona

Săcele


Spălătoria auto Corona oferă totul pentru mașina ta, de la cele mai simple servicii până la cele mai pretențioase.

Liquid

Brașov

Spălătorie şi curăţătorie auto - The best in town!

Can

Brașov


Cu o experienţă de peste 10 ani, prima spălătorie auto din Braşov, a reuşit să-şi menţină poziţia pe piaţă, prin promovarea şi respectarea următoarelor valori: calitate, încredere, inovaţie, corectitudine, loialitate, diversitate. 
Vă invităm să vă convigeţi!

D&G Enterprises

Săcele

Spălătoria auto D&G Enterprises a fost fondată cu un singur scop: acela de a oferi servicii de calitate.
Ţinând cont de cât de importantă e o maşină pentru posesorul ei, ne tratăm clienţii cu maximum de seriozitate şi profesionalism, folosind soluţii performante şi procese de curăţare şi spălare eficiente. Totul la cel mai ieftin preț!

Flipper car wash

Brașov

Spălătorie şi curăţătorie auto de cea mai înaltă calitate.

28 rezultate