BrașovSpălătorii

Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

D&G Enterprises

SĂCELE
Str. Campului nr. 38
localizare cu Google Maps

+40 768.09.95.80

d_g.enterprises@yahoo.com

Spălătoria auto D&G Enterprises a fost fondată cu un singur scop: acela de a oferi servicii de calitate.
Ţinând cont de cât de importantă e o maşină pentru posesorul ei, ne tratăm clienţii cu maximum de seriozitate şi profesionalism, folosind soluţii performante şi procese de curăţare şi spălare eficiente. Totul la cel mai ieftin preț!

Albume foto

4 imagini
Spălatorie modernă cu dotări de ultimă generaţie şi personal calificat. 
Executăm lucrări de cosmetizare auto, polishare, spălare/reîmprospătare tapiţerii, eliminarea petelor persistente, eliminarea urmelor de gudron(asfalt).
În general, se efectuează atât lucrări de întreţinere curentă cât şi de pregătire a autoturismelor în vederea vânzării. 
Materialele folosite sunt livrate de firme specializate şi de cea mai bună calitate, utilizabile la orice marcă, tip sau finisaje de autoturisme inclusiv clasa de lux. 
Indiferent că doriţi doar un simplu curăţat interior exterior, sau curăţat tapiţerie, polish auto, serviciile oferite de Spălătoria Auto D&G, vă vor surprinde în mod plăcut prin calitatea lor. 
Pregătirea personalului şi utilizarea produselor profesionale, vă garantează calitatea rezultatului. De la noi nu veţi pleca niciodată nemulţumiţi şi veţi reveni de fiecare dată cu plăcere. 
Va aşteptăm!

distribuie

Evenimente următoare în Brașov

Evenimentele din Brașov vor fi disponibile în curând.

Recomandări în Brașov

Recomandările din Brașov vor fi disponibile în curând.

Cazare în regim hotelier

metropola.info