Pe tema siguranţei nu se fac compromisuri. Noi vă oferim doar piese de calitate care acoperă peste 1800 de modele auto: fie sub diverse mărci de produse sau la preţ avantajos sub marca noastră comercială Repstar. Alegeţi dintr-o gamă largă de produse ce cuprinde senzori de viteză pentru ABS, discuri de frână, cabluri de frână de mână, plăcuţe de frână şi multe alte elemente de frânare.
Noi menţinem autovehiculele în mişcare cu ajutorul unei tehnici de transmisie de primă clasă care nu numai că protejează mediul dar şi reduce consumul de combustibil şi cheltuielile de întreţinere. Oferta noastră vastă de produse de calitate OE cuprinde de la volante, discuri de ambreiaj, plăci şi rulmenţi de presiune la cruci cardanice, planetare şi kit-uri de capete de planetară până la kit-uri de rulmenţi de roată. Astfel, avem posibilitatea de a vă oferi soluţii individuale. Pe tema siguranţei nu se fac compromisuri. Noi vă oferim doar piese de calitate care acoperă peste 1800 de modele auto: fie sub diverse mărci de produse sau la preţ avanajos sub marca noastră comercială repstar. Alegeţi dintr-o gamă largă de produse ce cuprinde senzori de viteză pentru ABS, discuri de frână, cabluri de frână de mână, plăcuţe de frână şi multe alte elemente de frânare.
Noi menţinem autovehiculele în mişcare cu ajutorul unei tehnici de transmisie de primă clasă care nu numai că protejează mediul dar şi reduce consumul de combustibil şi cheltuielile de întreţinere. Oferta noastră vastă de produse de calitate OE cuprinde de la volante, discuri de ambreiaj, plăci şi rulmenţi de presiune la cruci cardanice, planetare şi kit-uri de capete de planetară până la kit-uri de rulmenţi de roată. Astfel, avem posibilitatea de a vă oferi soluţii individuale.