Reparaţii, service auto 
Oferim o gamă largă de reparaţii auto într-un cadru profesional şi la standarde înalte. Personalul Pop Service vă pune la dispoziţie competenţă necesară dumneavoastră, prin serviciile ireproşabile pe care le meritaţi precum: service multimarcă, mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, staţie ITP pentru motociclete, turisme, camioane şi tahografe, montaj folii omologate RAR, broker asigurări. 
Probabil că fiecare conducător auto s-a confruntat măcar o dată cu o problemă legată de schimbul pieselor auto. Pentru un cumpărător mai puţin interesat, termenii O.E.M, aftermarket şi schrot ar putea crea confuzie. Aceştia sunt termeni frecvent utilizaţi în piaţa auto care desemnează diverse tipuri de piese auto, iar pentru mulţi dintre şoferi diferenţa dintre aceşti termeni este esenţială. 
La PopService găseşti o gamă largă de piese pentru maşina ta, te vom îndruma spre cea mai bună opţiune pentru tine şi vă oferim un discount de 10% la orice piesă pentru ambreiaj sau distribuţie. Lucrăm cu cei mai mari distribuitori de piese auto din România şi din U.E.