Serviciul de asistenţă mobilă vă stă la dispoziţie pe tot programul de lucru al vulcanizării. Acest serviciu a fost conceput că o întâmpinare a problemelor clienţilor noşti fideli şi nu numai.
Prin acest serviciu clienţii care au probleme cu anvelopele în trafic (în oraşul Braşov) beneficiază de asistenţă, consultare şi rezolvare a problemi apărute, la locul faptei (în funcţie de problemă).
Schimbul anvelopelor nu ar trebui să fie o povara. În acest sens venim cu următoarea propunere: ne suni, vă facem o programare pentru schimb, venim la dumneavoastră va luăm noi anvelopele din locul de depozitare actual, facem schimbul după care anvelopele ce au fost montate pe maşină vor fi etichetate şi depozitate la noi într-un loc destinat cazării acestora. Astfel la următoarele schimburi va fi suficent o programare telefonică sau prin e-mail.
Vă scăpăm de grijă anvelopelor de schimb, de incărcartul şi descărcatul, de locul de depozitare al acestora, de grijă acordată păstrării curăţenie în maşină, de plimbatul acestora în portbagaj şi/sau de multe ori în maşină.