Firma noastră oferă o gama completă de piese, componente şi accesorii auto pentru întreţinerea şi repararea maşinii dumneavoastră. Puteţi alege între piese originale şi o gama variată de producători cu renume mondial (Delphi, Garrett, KKK, Luk, Sachs, TRW, Boge, Bilstein, etc.) pentru a obţine raportul optim de preţ/calitate pentru bugetul şi necesităţile dumneavoastră. 
Putem asigura montajul pieselor în unul din cele două Bosch Car Service-uri autorizate RAR deţinute de firma noastră, în care beneficiaţi de o gama completă de servicii de reparaţii, montaj, verificare şi întreţinere pentru maşină dumneavostră. 
Vindem piese de schimb originale pentru diferite sisteme de injecţie 
Găsiţi în stoc la unităţile noastre injectoare originale, noi şi recondiţionate, şi alte componente pentru cele mai uzuale sisteme de injecţie. 
Reparăm pompe şi injectoare. 
Executăm reparaţii profesionale de pompe de injecţie şi injectoare la service-ul nostru de pe str. Bunea Augustin nr. 18, unde funcţionează singurele standuri de reparaţii pentru aceste componente din Braşov (AVM2-PC cu simulator ETK şi CRI-PC). Service-ul deţine acreditare Delphi pentru testarea şi repararea injectoarelor şi a pompelor de injecţie. 
Recondiţionăm turbine. 
Ca o completare a gamei de turbine noi şi recondiţionate pe care o oferim, efectuăm şi recondiţionări de turbine (în special marca Garrett). Recondiţionăm turbine pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv de Dacia Logan. Turbinele recondiţionate de noi beneficiază de 6 luni garanţie în cazul montării într-un service autorizat RAR pentru această operaţie, respectiv de 12 luni în cazul montării într-unul din service-urile proprii. 
Recondiţionăm etriere. 
Efectuăm recondiţionări de etriere pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv autoutilitare şi camioane. Etrierele recondiţionate beneficiază de o garanţie de 12 luni.