Euro parbrize Braşov a luat fiinţă în 2004 având la baza experienţă de 11 ani, în acest mediu de afaceri, a proprietarului acestei societăţi cât şi experienţă îndelungată a echipei care asigură montajul şi reparaţiile de parbrize. 
Ţinând cont de tendinţele pieţei şi de nevoile reale ale consumatorilor acestor tipuri de servicii firma noastră a reuşit în foarte scurt timp de la apariţia pe piaţă să dezvolte un portofoliu de clienţi cel puţin egal cu portofoliile de clienţi ale firmelor ce activează în această activitate de mai bine de 15 ani. 
Calitate și promptitudine. Politica firmei noastre este calitatea produselor şi serviciilor cât şi o servire promptă a clienţilor noştri. În momentul de faţă firma importă în mod direct de la producători de renume din această industrie şi acoperă complet orice gama de cerinţe de parbrize: de autoturisme, autovehicule de transport mărfuri şi călători până la autoutilitare. Programul nostru este unul flexibil permiţând astfel să satifacem orice fel de cerinţe de timp şi preţ, acest lucru nu face decât să îmbunătăţească relaţiile cu clienţii noştri şi să îmbogăţească portofoliul nostru de clienţi mulţumiţi.