Dementor Rally este o familie în reparaţii auto-o firmă de profesionişti specializată în domeniul auto. Am deschis service-ul de reparaţii auto în Braşov, în anul 2007 . De atunci, ne-am extins în toată zona judeţului Braşov, şi la nivel naţional, prin colaborarea cu mai multe magazine şi firme partenere cât şi instituţii private şi de stat. Noi muncim din greu în fiecare zi pentru a câştigă încrederea clienţilor noştri şi pentru a menţine vehiculul dumneavoastră într-o stare cât mai bună şi îl facem să ruleze că nou. 
Fiecare dintre angajaţii noştri Dementor Rally oferă o gamă completă de servicii de reparaţii auto şi garantăm cu mândrie toată muncă noastră. Noi, de asemenea, ştim că aveţi mai multe opţiuni atunci când vine vorba să luaţi în calcul cazul în care vehiculul dumneavoastră are nevoie de reparaţii şi întreţinere. 
De aceea noi oferim o gamă completă de reparaţii şi întreţinere pentru toate tipurile de vehicule-suntem alternativă pentru dealership pentru că putem face treaba bună la nevoie şi o facem bine de prima dată.