Pe toată durata reparației, în limita autovehiculelor disponibile, puteţi solicita auto la schimb. În acest fel, vă puteţi deplasa cu uşurinţă, resimţind mai puţin lipsa maşinii dumneavoastră.

Dispunem de autoutilitare specializate în tractări, dotate cu aparatură corespunzătoare şi rampă de încarcare acţionată hidraulic. Procesul de tractare se desfaşoară în condiţii optime şi într-un timp scurt. Oferim posibilităţi de transport atât intern cât şi internaţional, pe platformă, la standarde europene.

Asigurăm de asemenea asistenţă rutieră non-stop cu intervenţie rapidă, readucerea vehiculului în poziţia iniţială, decongestionarea rapidă a locului accidentului.

Tehnicienii noştri sunt pregătiţi pentru a detecta şi remedia toate defecţiunile electrice si electronice care pot apărea la autoturismul dvs.

Reparaţii sisteme climatizare
Climatizarea reprezintă un sistem complex, alcătuit dintr-un circuit de aer şi unul închis de agent refrigerant (bucla de climatizare). Obectivul acestui sistem este de a scoate căldura din aerul care intră în habitaclu. Acest fapt se realizează prin restituirea căldurii în aerul exterior, sub capota motorului.
Sistemul de climatizare utilizează un principiu fizic simplu: Fluidul refrigerant (freonul) absoarbe căldura prin trecerea din starea lichida în starea gazoasă şi eliberează cadură la tecerea din starea gazoasă în starea lichidă. 
Echipa noastra de tehnicieni poate interveni prompt, pentru confortul dumneavoastră, la cele mai mici semne de disfuncţionalitate ale sistemului de climatizare.

AutomotiveLux prin experiența acumulată vă poate ajuta să recondiționați un autoturism în cele mai mici detalii la service-ul nostru.

Diagnosticare Electronică
În atelierele noastre utilizăm un aparat de diagnoză Bosch KTS 550 care permite depistarea erorilor prin vizualizarea semnalelor transmise de senzori la computerul autoturismului.

Pot fi diagnosticate şi vizualizate următoarele sisteme: amestecul şi aprinderea, injectia Otto şi Diesel, sistemele de siguranţă (ABS, ASR), transmisia / cutia de viteze, dispozitivele de aer condiţionat, închiderile centralizate şi altele.

Datorită rezultatelor pe care le oferă acest aparat se poate interveni cu acurateţe la locul defecţiunii, timpii de lucru si timpul în care maşina este reţinută în service micşorându-se considerabil. Datorită sistemelor de diagnoză computerizată, acurateţea rezultatelor a crescut considerabil, permiţându-ne să obţinem un grad de satisfacţie foarte mare a clientului.