Cu operațiuni în regiunea Europei Centrale, Grupul MOL își va depăși sistematic toate frontierele, fiind inspirat de echipa de management și de expertiza angajaților săi.
Valorile companiei:
Analizăm nevoile clienților cu privire la energie, noi resurse, sustenabilitate; ulterior stabilim obiective și dezvoltăm strategii. 
Creăm valoare pentru generațiile următoare, noi produse și servicii, descoperind noi căi de a răspunde mai bine nevoilor oamenilor cu privire la energie.
ÎNnaintăm alături de oameni, având drept sursă de inspirație echipa de management și expertiza angajaților, utilizând cele mai noi tehnologii pentru to produce, a ne extinde si a ne dezvolta, depășind toate frontierele.

În magazinele din benzinăriile noastre găseşti o gamă variată de produse (dulciuri, snack-uri, băuturi răcoritoare şi alcoolice, jucării,etc), dar şi idei excelente de cadouri. 
Personalul nostru este la dispoziţia ta pentru a te ajuta cu alimentarea maşinii, verificarea lichidului de parbriz, a uleiului de motor, curăţarea parbrizului sau cu informaţii referitoare la produsele de care ai nevoie la drum.