Fondată în anul 1993 la Cluj Napoca, Compania Eximtur a cunoscut o dezvoltare continuă, extinzându-şi reţeaua de agenţii proprii în oraşe importante din România şi devenind una dintre cele mai importante companii de turism din România. 
Misiunea
 Eximtur este aceea de a deveni consultantul Dumneavoastră de călătorie! Ne propunem să oferim clienţilor noştri produse turistice şi servicii de călătorie complete şi de înalta calitate! 
Viziunea Eximtur este aceea de a dezvoltă cea mai extinsă şi performanţă reţea de agenţii din România, în măsură să asigure servicii standardizate, care să satisfacă cele mai exigenţe cerinţe în ceea ce priveşte siguranţă şi confortul călătoriilor cu scop de afaceri, personale sau turistice! 
Valorile Eximtur sunt date în primul rând de respectul faţă de clienţii, angajaţii, partenerii şi colaboratorii noştri şi de desfăşurarea unei activităţi transparente, cu respectarea legislaţiei naţionale şi a Uniunii Europene! 
Echipa Eximtur, parteneriatele solide în ţară şi în străinătate şi know-how-ul dobândit în cei 23 ani de experienţă asigura clienţilor noştri înalta calitate a serviciilor de călătorie, diversitatea destinaţiilor şi serviciilor oferite, siguranţă călătoriei şi un raport corespunzător preţ calitate pentru fiecare tip de serviciu!