Filadelfia Turism face parte din Filadelfia Group, companie cu un capital 100% românesc, una dintre cele mai valoroase companii din Nord-Vestul ţării. Înfiinţat în urmă cu 20 de ani, la Bistriţa-Năsăud, grupul numără astăzi cinci companii cu profil de activitate diferit, peste 300 de angajaţi şi 63 de agenţii de transport şi turism în ţară şi în străinătate. 
Calitatea serviciilor noastre este asigurată şi de un personal foarte bine pregătit, focusat pe necesităţile clienţilor, capabil să creeze, într-un timp foarte scurt, pachetul de vacanţă optim pentru fiecare client. Cu o experienţă de peste 10 ani, echipa Filadelfia Turism este formată din oameni valoroşi, care sunt la dispoziţia clienţilor noştri pentru satisfacerea nevoilor acestora. Din echipa noastră fac parte: 
- consultanţi de turism şi directori de agenţii (nu doar simpli agenţi de turism), licenţiaţi, care acordă consiliere turistică, identifica şi propun cel mai potrivit serviciu de turism pentru fiecare client în parte; oferind servicii complexe şi complete de turism. 
- agenţi de ticketing specializaţi, acreditaţi  care vă pot oferi întotdeauna cel mai bun tarif pentru biletul dumneavoastră de avion. 
- manager corporate şi echipa specializată în coodonarea evenimentelor.