În cadrul evenimentului, comunitatea locală va fi invitată să își prezinte punctul de vedere cu privire la prioritățile Uniunii Europene pentru următorul deceniu, la soluțiile pentru provocările pe care sistemul local de învățământ le întâmpină și să își transmită ideile Comisiei Europene, în cadrul celei mai ample dezbateri cu privire la viitorul Uniunii.
Evenimentul „Educația: Soluții europene la provocări locale”, organizat de Asociația District Hub și Coresi Business Campus reprezintă primul eveniment în marja „Conferinței privind viitorul Europei” animat de comunitatea locală pentru comunitatea locală din Brașov.
Evenimentul propune participanților două teme pentru dezbatere în cadrul unor ateliere de lucru dedicate:
(1) „Agenda pentru educație digitală 2021-2027”;
(2) „Viitorul pieței muncii, colaborarea dintre sistemul de educație și mediul de afaceri”. 
Cele două ateliere tematice vor fi moderate de parteneri și colaboratori ai District Hub și își propun să reunească reprezentanți ai sistemului de învățământ, reprezentanți ai mediului local de afaceri și ai sectorului non-guvernamental și reprezentanți ai comunității locale interesați de viitorul educației. Atelierul de lucru privind „Agenda pentru educație digitală 2021-2027” va fi organizat în limbile română, maghiară și germană, pentru a oferi șansa tuturor brașovenilor să își exprime punctele de vedere și să participe la dezbaterea privind viitorul Europei.
Evenimentul este organizat cu sprijinul Fundației Comunitare Brașov, Fundației Comunitare Țara Făgărașului, Terroirs Boutique du Vin și Liric Social Club.

Despre District Hub
Asociația District Hub activează în domeniile educațional, social și civic și colaborează cu actorii sociali relevanți din sectorul non-guvernamental și din mediul local de afaceri.
În domeniul educațional, District Hub dezvoltă programe și proiecte pentru a contribui activ la promovarea și dezvoltarea unui sistem educațional modern, adaptat nevoilor actuale ale societății românești.
În domeniul social, District Hub dezvoltă programe și proiecte în sprijinul unor categorii vulnerabile, expuse riscurilor sociale, asumându-și o abordare incluzivă, echitabilă și egală. Ne propunem ca soluțiile aplicate să devină exemple de bună practică pentru alți actori sociali, individuali sau instituționali.
În domeniul civic, District Hub dezvoltă programe și proiecte care oferă persoanelor vizate acces la o cunoaștere clară a drepturilor și libertăților individuale, a mecanismelor sociale, a ceea ce reprezintă derapaje democratice și a manipulărilor de orice fel.
Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați www.districthub.ro.

Despre Coresi Business Campus
Ceetrus a luat ființă în România în ianuarie 2012 și deține un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național și proiectul cu funcțiuni mixte Cartier Coresi – cel mai mare proiect de regenerare urbană din țară. 
Cartier Coresi integrează unitatea celor trei entități dezvoltate de Ceetrus: Coresi Shopping Resort, Coresi Avantgarden (împreună cu Kasper Development) și Coresi Business Campus (alături de Ascenta). Proiectul Coresi, dezvoltat pe 120 de hectare, reunește zilnic, într-un eco-sistem integrat, peste 10.000 de oameni care lucrează sau locuiesc Cartier Coresi, iar misiunea asumată de Ceetrus este de a dezvolta și anima cartierul în armonie cu orașul și cu regiunea prin îmbunătățirea mixului de funcționalități și de experiențe de viață în cartier în următorii ani.
Coresi Business Campus, cu o suprafață de 60.000 mp, este astăzi unul dintre cele mai mari campusuri de birouri din țară, găzduind companii naționale și internaționale. Campusul prezintă un mix echilibrat de clădiri de birouri de clasă A, spații de co-working, zone de lucru exterioare, spații pentru recreere și activități sportive, completate de o agendă de evenimente și proiecte comunitare. 
Sala IAR 80, situată în incinta Coresi Business Campus, este gazda perfectă pentru orice tip de eveniment de succes, având dotări tehnice ultramoderne, servicii și facilități de top. Cu o capacitate de 100 de locuri, în sală se pot organiza evenimente corporate: conferințe, traininguri, workshopuri, prezentări de produs, întâlniri de afaceri, dar și evenimente culturale.
În ianuarie 2021, grupul francez deținut de familia Mulliez a anunțat crearea companiei de servicii Nhood, care acționează în numele companiilor Asociației Familiale Mulliez - printre care și Ceetrus.