Lisa Bella care ne va (în)cânta cu un instrument inedit numit hang drum. Vom privi mișcările dansatorului Victor Panturu care privește viața de la înălțime. Vom descoperi împreună poveștile brașovenilor (in)vizibili prin muzică, dans, storytelling și un film scurt românesc care prezintă o poveste locală într-o lume globală. Invitații surpriză vor fi prezentați în ziua evenimentului, dar vom prezenta pe parcurs teasere cu cele 10 momente Humans of Brașov. Dacă vrei să afli ce povești pregătim în culise, dă click pe „going” și cumpără-ți un bilet din timp. 
 Nu avem nevoie de cuvinte pentru a simți fericirea. Dar avem nevoie de cuvinte pentru a descrie fericirea. Viața. Cuvintele ne aduc mai aproape unii de alții. Cuvintele produc emoție. Cuvintele închid și deschid suflete și minți. Cu toții suntem diferiți și cu toții folosim cuvinte pentru a deveni (și mai) diferiți. Zi de zi. Cuvânt cu cuvânt. 
Vom afla povestea lui Ionuț Rucăreanu, domnul aplecat de viață care vinde ziare în intersecția de la Patria de 15 ani. Vom asculta ce înseamnă fericirea pentru 
Scopul evenimentului Humans of Brașov este de a aduce umanitatea mai aproape de oameni, prin oameni. Brașovul are nevoie de oameni pe bune care au curajul să își spună poveștile pe bune. Brașovul reprezintă suma cuvintelor, emoțiilor și faptelor noastre. Zi de zi. Cuvânt cu cuvânt. Emoție cu emoție. Faptă cu faptă.