Șase filme de excepție vor fi proiectate în Piața Sfatului la sfârșitul lunii iulie. Într-o perioadă în care din ce în ce mai multe cinematografe se închid iar majoritatea filmelor care intră în rețeaua de distribuție și au spectatori sunt blockbustere, Caravana Metropolis aduce filmul european de autor mai aproape de publicul larg și este evenimentul care aduce cei mai mulți spectatori pentru acest tip de cinema. Caravana Metropolis aduce în România un echipament audiovizual performant şi inovator, cu un proiector special de 17 000 de lumeni şi un ecran de 9m/13m, destinate proiecţiilor în aer liber, în spaţiile verzi, stadioane, parcuri şi alte spaţii neconvenţionale, oferind publicului posibilitatea de a urmări producţii cinematografice, concerte, evenimente sportive, într-o atmosferă caldă şi de a se desfăşura liber într-un spaţiu deschis.
Arta se naște în stradă și se întoarce în stradă pentru a se manifesta. Caravana Metropolis aduce în România un concept popular peste hotare, filmul în aer liber, împreună cu cel mai mare ecran gonflabil pe care l-au întâlnit străzile noastre și un proiector care are puterea de a recreea imaginația.
Pe lângă filme, vă promitem luni pline și stele pe cer, brize răcoroase și momente petrecute frumos alături de prieteni și povești care nu sunt ușor de uitat.
INTRAREA GRATUITĂ
Ora de începere a proiecției este 21:30 – 23:30