Duminica, 11 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov, va avea loc Junior Sport Fest - Editia I. Organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si cluburile sportive din Brasov, Junior Sport Fest este cel mai mare eveniment de promovare a sportului in randul copiilor. In cadrul evenimentului vor avea loc demonstratii realizate de catre copiii inscrisi la diferite cluburi sportive din Brasov. Scopul acestui eveniment este acela de a incuraja toti copiii sa faca sport pentru o dezvoltare armonioasa si sanatoasa.
In cadrul evenimentului, copiii prezenti vor putea vedea demonstratii de scrima, handbal, gimnastica, tenis, baschet si fotbal, iar parintii vor putea sa afle informatii direct de la antrenori si isi vor putea chiar inscrie copiii la unul dintre cluburile brasovene prezente. Programul Junior Sport Fest va fi intre orele 11:00 si 17:00 astfel:

11:00 - 12:00 Scrima - ACS Scrima Brasov
12:00 - 13:00 Handbal - ASC Corona Brasov
13:00 - 14:00 Gimnastica - CSU Brasov
14:00 - 15:00 Tenis - ACS Vaideanu Brasov
15:00 - 16:00 Baschet - BC Galactica Brasov
16:00 - 17:00 Fotbal - ASC Corona Brasov

Estimam ca vom avea cateva sute de copii prezenti la eveniment. De asemenea, vom avea alaturi de noi si sportivi si antrenori de renume, precum: Rares Dumitrescu, Magda Jerebie, Adrian Szabo, Gheorghe Vaideanu etc.
Părinții și copiii interesați pot obține informații direct de la antrenorii și copiii cluburilor sportive participante: ACS Scrimă Brașov (Scrimă), ASC Corona Brașov (Handbal și Fotbal), CSU Brașov (Gimnastică), ACS Văideanu (Tenis), BC Galactica Brașov (Baschet).