BrașovConcerte

Locație
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

vezi toate evenimentele lunii din Brașov în

calendarul de evenimente

367 rezultate

CARGO

Brașov

02.10.2021 (ora 21:00) - 02.10.2021 (ora 23:00)

CARGO nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru publicul din tara noastra si revine la noi cu un concert special si plin de emotie.
Biletele se pot cumpara in avans de pe iabilet https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-cargo-live-in.../ si de la Rockstadt la pretul de 55 lei.
In ziua evenimentului, se pot cumpara bilete de la intrare la pretul de 75 lei in limita disponibilitatilor.
Acces public: 18:00
Concert: 21:00

Hooverphonic

Brașov

07.10.2021 (ora 19:00) - 07.10.2021 (ora 22:00)

Hooverphonic vin din Belgia si in cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar si hituri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinand trip hop-ul cu rockul alternativ si cu muzica electronica. Cel mai recent material discografic este 'Looking For Stars' care a fost lansat in 2018. 
Primele 100 de bilete costa 79 de lei, urmatoarele 200 de bilete costa 89 de lei. Apoi, biletele costa 99 de lei in presale si 120 de lei la intrare.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei. Se pun in vanzare doar 800 de bilete.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro 

TARAF DE CALIU

Brașov

16.10.2021 (ora 16:00) - 16.10.2021 (ora 22:00)

După mai bine de 30 de ani de turnee în jurul lumii, membrii fondatori Taraf de Haidouks s-au întors acasă și au pornit un nou proiect - Taraf de Caliu. Sub arcușul magic al violonistului Caliu, haiducii au pornit din nou la drum. De această dată vin la Kruhnen Musik Halle.
Printre fanii lor declarați se numără actorul Johnny Depp (alături de care au apărut în filmul "The Man Who Cried"), Yehudi Menuhin, Kronos Quartet (cu care au cântat și înregistrat) sau Yohji Yamamoto, renumitul designer de modă.

B.U.G Mafia / 8 Zile Din 7 TOUR

Brașov

22.10.2021 (ora 20:00) - 22.10.2021 (ora 23:00)

Am putea sa dam copy/paste la un text de PR cu cifrele si realizarile lor, dar e mai important sa spunem ca la ultimul lor show la noi a fost full, si a iesit foarte, foarte tare.
Contractul e semnat, banii trimisi, deci B.U.G. Mafia revine in Kruhnen in 22 octombrie!
Bilete se pot achizitiona in format fizic de la Club Rockstadt sau de la Kruhnen Musik Halle in seara evenimentului!

Phoenix – Fie să renască

Brașov

05.11.2021 (ora 18:00) - 06.11.2021 (ora 22:00)

Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul national la cererea publicului continua in mai multe orase. Merge pe aceeași linie si se numește „Fie sa Renască!” , un nume ce are un aer războinic.
Biletele pot fi achizitionate online in reteaua iabilet.ro
50 lei – Earlybird (preț pentru primele 100)
60 lei – Acces general (preț inclusiv în ziua evenimentului)

A iubi românește - Concert Folk

Brașov

11.11.2021 (ora 19:00) - 11.11.2021 (ora 21:00)

„A IUBI ROMÂNEȘTE” este un spectacol-manifest pentru celebrarea vieții, a sufletului, atunci când oamenii regăsesc taina iubirii.
Actorul Dan Puric și cantautorii Victor Socaciu, Cătălin Stepa oferă publicului iubitor al acestui gen artistic, un spectacol încărcat de emoție și presărat cu poezie.
Bilete online: https://spectacolebrasov.ro/a-iubi-romaneste/  și  la casieria Centrului Cultural Reduta.
 

IMONOLITH / ASCEND THE HOLLOW

23.11.2021 (ora 21:00) - 23.11.2021 (ora 23:00)

Format în 2018, proiectul canadian Imonolith adună la un loc aceste 5 nume sonore ale muzicii metal și merită toată atenția pentru muzica pe care o oferă publicului. Single-ul si video-ul de debut – Hollow – a fost lansat la începutul anului 2019. Au urmat mai multe turnee culminând cu mult asteptatul album de debut, State Of Being, lansat în martie 2020.
State of Being oferă, de asemenea, invitați speciali de la Jens Kidman (Meshuggah) la faimosul vocalist suedez Johannes Eckerström (Avatar).
Preț:31,61 lei - 52,68 lei

367 rezultate