Compania Cobrex Trans a fost înființată în anul 1994 și certificată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română ca operator aerian competent să efectueze operațiuni comerciale de transport aerian în conformitate cu reglementările europene JAR-OPS 3 și JAR-145. Procesul complex de certificare a fost finalizat prin emiterea Autorizației de Operator Aerian Nr. LA/GA-002 și a Certificatului de Operator Aerian Nr. RO-004, ulterior fiind emisă de Ministerul Transportului Licența de Transport Aerian Nr. LTA 23 conform căreia suntem autorizați să efectuăm operațiuni de transport aerian public intern și internațional.

În prezent, oferim servicii de transport aerian pe teritoriul României înspre orice destinație, în mod rapid, sigur și confortabil cu un elicopter AS350B3, recunoscut pentru stabilitatea și siguranța pe care le oferă, configurat pentru 5 pasageri și 1 pilot. Punem totodată la dispoziția clienților noștri două elicoptere AS 365 Dauphin, bimotoare, configurate pentru transportul a 8 pasageri fiecare, în condiții VIP. 
De asemenea, dispunem din anul 2001 de propria organizație de intreținere tehnică a elicopterelor seriile AS 350 și AS 365 și a tipurilor EC 120 și EC 135P2i.