Recomandări

Poiana Narciselor
Poiana Narciselor, este cea mai mare de acest fel din Europa, un loc deosebit din județul Brașov în care există milioane de narcise, fiind o rezervație naturală, protejată și de interes național.
Detalii Adauga la favorite
Sat Vad
Turul diferitelor turnuri ale diferitelor monumente
Bastionul Postavarilor, punctul cel mai puternic de apărare a cetății Brașovului, cu forma sa de elipsă, este situat pe colțul nord-estic al cetății. Având o grosime a zidurilor de 2 metri, înălțimea de 20 metri și diametrul de 16 metri, bastionul a fost în posesia breslei...
Detalii Adauga la favorite
Brasov
Traseu de o zi pe Șaua Tâmpei și Vârful Tâmpa
Traseu: Brașov - Șaua Tâmpei - Vârful Tâmpa (960m) – retur 2h - 4,4km Marcaj: Bandă Albastră până în Șaua Tâmpei, apoi Triunghi Galben până pe vârf
Detalii Adauga la favorite
Valea Zimbrilor
Atracţia principală a regiunii şi obiectivul cu care majoritatea asociază Vama Buzăului este Rezervaţia Naturală Valea Zimbrilor din satul Acriş. Rezervaţia a fost înfiinţată în noiembrie 2008, pornind cu 5 exemplare donate din Austria, Elveţia şi Italia. 
Detalii Adauga la favorite
Apr.-Sept 9.00-20.00 și Iarna 9.00 - 18.00
Vama Buzăului
Castelul Bran
Cel mai vizitat obiectiv turistic din România.  Castelul Bran este amplasat la intrarea în pasajul Rucăr-Bran, pe drumul ce leagă Braşov de Câmpulung, încadrat de culmile munţilor Bucegi și Piatra Craiului. 
Detalii Adauga la favorite
Cetatea Făgăraşului
Cetatea Făgărașului este situată chiar în centrul municipiului, se află la o distanță de: 63 km de Brașov și 73 km de Sibiu. Este cel mai important monument al Făgărașului, unul dintre cele mai mari din țară și chiar din Europa.
Detalii Adauga la favorite
Luni - închis Marți – Vineri 08.00 – 18.00 Sâmbătă – Duminică 10.00 – 18.00
Făgăraș
Localitatea Fundata
Situată la altitudinea de 1304 m, Fundata este cea mai înaltă localitate din țară. Aflată la mijlocul distanței intre Bran și Rucăr, pe culoar, aceasta este străjuită de munții Bucegi și munții Piatra Craiului.
Detalii Adauga la favorite
Fundata
Mănăstirea Brâncoveanu
Clădită la poalele Munţilor Făgăraş, pe Valea râului Sâmbăta, Mănăstirea Brâncoveanu sau Mănăstirea “Sâmbăta” a devenit un important loc de pelerinaj şi de reculegere, în jurul căruia s-a dezvoltat uimitor complexul Sâmbăta de Sus.
Detalii Adauga la favorite
Stejarul de la Mercheașa
La marginea satului Mercheaşa, pe o colină unde astăzi pasc vitele şi oile oamenilor locului, stă neclintit un stejar îmbătrânit de timp. Gorunul a fost martor al întemeierii Transilvaniei şi asta pentru că speciliştii spun că are peste 900 de ani. Un stejar obişnuit pentru a...
Detalii Adauga la favorite
NON STOP
Mercheaşa