Realizată în stil tirolez, superba pensiune este amplasată într-o zonă splendidă, între munții Bucegi și Piatra Craiului, la numai 300 m de intrarea în Bran, în satul Tohanul Nou. Este ușor accesibilă în orice condiții, având intrare directă din drumul național DN73. Pensiunea...
Poiana Brașov se află la o altitudine de 1.030 m la baza Masivului Postăvarul din Carpatii Orientali, este o localitate componentă a municipiului Brașov si a fost din vechi timpuri destinația drumețiilor și a practicării sporturilor de iarnă.
Casa Nostalgia dispune de restaurant cu o capacitate de 80 de persoane în interior și 40 de persoane pe terasă. Meniul cu specific tradițional este bazat pe produse locale, atent selecționate și preparate în cele mai sănătoase moduri posibile, urmărind ideea că rolul primordial...
Poiana Narciselor, este cea mai mare de acest fel din Europa, un loc deosebit din județul Brașov în care există milioane de narcise, fiind o rezervație naturală, protejată și de interes național.
Bastionul Postavarilor, punctul cel mai puternic de apărare a cetății Brașovului, cu forma sa de elipsă, este situat pe colțul nord-estic al cetății. Având o grosime a zidurilor de 2 metri, înălțimea de 20 metri și diametrul de 16 metri, bastionul a fost în posesia breslei...
Atracţia principală a regiunii şi obiectivul cu care majoritatea asociază Vama Buzăului este Rezervaţia Naturală Valea Zimbrilor din satul Acriş. Rezervaţia a fost înfiinţată în noiembrie 2008, pornind cu 5 exemplare donate din Austria, Elveţia şi Italia.
Cel mai vizitat obiectiv turistic din România.
Castelul Bran este amplasat la intrarea în pasajul Rucăr-Bran, pe drumul ce leagă Braşov de Câmpulung, încadrat de culmile munţilor Bucegi și Piatra Craiului.
Cetatea Făgărașului este situată chiar în centrul municipiului, se află la o distanță de: 63 km de Brașov și 73 km de Sibiu.
Este cel mai important monument al Făgărașului, unul dintre cele mai mari din țară și chiar din Europa.
Situată la altitudinea de 1304 m, Fundata este cea mai înaltă localitate din țară. Aflată la mijlocul distanței intre Bran și Rucăr, pe culoar, aceasta este străjuită de munții Bucegi și munții Piatra Craiului.
Clădită la poalele Munţilor Făgăraş, pe Valea râului Sâmbăta, Mănăstirea Brâncoveanu sau Mănăstirea “Sâmbăta” a devenit un important loc de pelerinaj şi de reculegere, în jurul căruia s-a dezvoltat uimitor complexul Sâmbăta de Sus.
La marginea satului Mercheaşa, pe o colină unde astăzi pasc vitele şi oile oamenilor locului, stă neclintit un stejar îmbătrânit de timp. Gorunul a fost martor al întemeierii Transilvaniei şi asta pentru că speciliştii spun că are peste 900 de ani. Un stejar obişnuit pentru a...
Utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența
dumneavoastră pe
website-ul nostru. Vă informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea
curentă cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice
în ceea ce privește Prelucrarea Datelor cu
Caracter Personal.
Sunt absolut necesare pentru functiile de baza, cum ar fi navigarea pe pagina sau accesarea zonelor
securizate. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri