Parcul La Iepure

76 vizualizări Adauga la favorite

Sa deschis un nou parc, dedicat recreerii și sportului, a fost demarat de către autoritățile locale în zona barajului din Valea Răcădăului, cunoscută sub numele de „La Iepure”. Parcul a fost așteptat cu interes și va oferi numeroase facilități, inclusiv pistele de pumptrack și poligonul pentru micuții cicliști. De asemenea, vor fi disponibile 40 de biciclete pentru închiriere.

Amenajările din zonă includ alei pietonale, piste de biciclete, un pavilion administrativ și o platformă betonată pentru service-ul bicicletelor. Stațiile de bike sharing, fântâna arteziană decorativă, aparatele de fitness și mobilierul urban din lemn, precum băncile pentru odihnă, coșurile de gunoi, foișoarele și balansoarele pentru adulți și locurile de joacă pentru copii completează oferta de agrement.

Poligonul pentru ciclism are o funcție educativă și simulează condițiile din trafic, fiind controlat prin marcaje și semafoare. Configurația traseului oferă înclinări diferite și intersecții variate, iar alveolele verzi rezultate vor primi piese de mobilier urban sau foișoare. Accesul la băncile de odihnă este încurajat de pe traseul destinat exclusiv pietonilor, iar traseul pietonal propus este sinuos, cu o înclinare redusă, pentru accesul persoanelor cu dizabilități și pentru relaxare.

NON STOP
Brașov

Din aceeași categorie

Lucrările la Sala Polivalentă au început
Lucrările la Sala Polivalentă din Brașov, ce se construiește pe amplasamentul fostului stadion municipal din Bartolomeu au început. 
Detalii Adauga la favorite
Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, inclus într-un top mondial!
Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac este promovat de jurnaliştii britanici într-un top mondial al atracţiilor turistice de iarnă, ca piesa de rezistenţă a unui pachet care include un tur al oraşelor medievale ale României, vizitarea Castelului lui Dracula de la Bran, participarea...
Detalii Adauga la favorite