Skatepark sub pasajul Fartec, cel mai mare din Romania!

46 vizualizări Adauga la favorite

Proiectul presupune construirea a 3 zone tematice – Skatepark, BMX Park, Roller Park. Investiția va fi în zona pasajului Fartec pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați. Asta îl va face cel mai mare skatepark din România. 

Potrivit primarului Allen Coliban, oficial, urmează maxim 4 luni pentru proiectare și alte maximum 14 luni pentru construirea efectivă. „Mă bucur că am ajuns la aceast moment, că am depășit toate etapele de licitații, contestații, decizii în justiție. E important că acum poate începe realizarea unui proiect pe care mulți copii și tineri îl așteaptă cu mare interes”, a precizat primarul. Proiectul presupune construirea a 3 zone tematice – Skatepark, BMX Park, Roller Park. Investiția va fi în zona pasajului Fartec pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați. Asta îl va face cel mai mare skatepark din România.

Brasov

Din aceeași categorie

Padel Palace Roman - Cel mai modern centru de padel din Sud-Estul Europei
Padel, o combinație între tenis, squash, tenis de masă și badminton, a făcut odată cu deschiderea în 2022 la Coresi, cel mai modern centru indoor de padel din România la acea vreme. La mai puțin de un an, a apărut Padel Palace Roman, cel de-al doilea centru indoor și este...
Detalii Adauga la favorite
Care este cea mai veche stradă din oraș?
Una dintre cele mai vechi străzi din Braşov e strada Târgului, atestată în 1520.
Detalii Adauga la favorite